Casal d'Estiu de cine 

Gaudeix d'un Casal diferent! 

 

Amb el grup d’Infantil i Pre-Joves, ens inspirarem en les pel·lícules més de moda: Mary Poppins, El Rei Lleó, Aladdin o Dumbo entre d'altres. A partir d'elles crearem escenes, ballarem al seu ritme i cantarem les cançons més conegudes. Ens disfressarem i presentarem davant les famílies una petita mostra al final de cada setmana.

I amb el grup de Joves ens basarem en la premiada pel·lícula musical A star is born, o Bohemian Rapsody (adaptades), entre d'altres, i aprendrem les seves coreografies i números musicals, crearem personatges i interpretarem  situacions dramàtiques.

Al final de cada setmana mostrarem davant les famílies el material que haguem preparat.

Places limitades !

Horari

 

De 9 a 13h i de 15h a 17h

Menjador: de 13 a 15h

Possibilitat de fer mig dia

Acollida: de 8 a 9h

 

Dates

 

25 al 28 de Juny 

1 al 5 de Juliol

8 al 12 de Juliol

15 al 19 de Juliol

22 al 26 de Juliol

Grups

Infantil : de 5 a 7 anys

Pre-Joves: de 8 a 11 anys

Joves: de 12 a 15 anys 

(12 places per grup aprox)

Disciplines Artístiques

 

Pel matí, de dilluns a divendres, gaudirem de classes de:

 

TEATRE: Treballarem la dinàmica de grup, l’espai escènic, l’expressió oral, corporal i emocional afavorint el desenvolupament i l’autonomia de l’infant per proporcionar-li una autoestima sana; així com el desenvolupament social a partir del treball en equip.

CANT: Gaudirem de l’aprenentatge de jocs d’armonia, de ritmes i de tècnica vocal, que posarem en pràctica cantant una nova cançó cada setmana relacionada amb la temàtica del Casal.

DANSA: Enriquirem la nostra musicalitat, disciplina i conscienciació del cos a través d’exercicis creatius, de coordinació i de memòria, ja que aprendrem les coreografies més divertides.

 

Cada divendres podreu gaudir del talent dels artistes amb una mostra per a familiars que realitzarem a la mateixa escola.

Altres Activitats

Les tardes les dedicarem a:

 

ESCENOGRAFIA, VESTUARI I MAQUILLATGE: Les tardes de dimarts i dijous farem alguns elements escenogràfics per la posada en escena de la representació de cada setmana, així com la creació i fabricació de petits elements que complementaran el nostre vestuari i caracterització de personatges.

 

JOCS I CINEMA: El dilluns de cada setmana farem una sessió de cine relacionada amb la temàtica del casal d’aquella setmana.

 

GUERRA DE GLOBUS D'AIGUA: Els dimecres de cada setmana farem una guerra amb globus d’aigua, pel que prepareu banyadors, xancletes lligades, tovallola i a gaudir!

 

 

Servei de mitja pensió

 

Per tots aquells que ho sol·liciteu hi haurà servei de menjador.  El menjar el portarà un càtering sobre un menú ben equilibrat.

Qualsevol intolerància o al·lèrgia, especifiqueu-ho a l'apartat Observacions, dins el full d’Inscripció.

 

Passos per apuntar-me al casal

 

1. Omple i envia’ns el Full d’inscripció. Escaneja’l o fes una foto i envia-la per email (info@exitescenic.es) o per whatsapp al telèfon 687294274.

2. T’enviarem un mail confirmant la plaça.

3. Fes l’ingrés de l’import del casal.

 

Precs i preguntes

Per qualsevol consulta podeu trucar al 93 2171206 o contactar per mail  (info@exitescenic.es) i us respondrem tant aviat com puguem.

TROBAN'S A INSTAGRAM!

@exitescenic

Segueix-nos i gaudeix!

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

2016 Exit Escola d'Arts Escèniques

Carrer Sant Magí 17 , 08006, Barcelona. | T. 687294274 (només whatssap) 

93 217 12 06 (de 12h a 20:30h, de dilluns a dijous, i divendres de 17h a 20:30h)

  Mail: info@exitescenic.es