CUIDA'T

CLASSES DE IOGA
IOGA EN FAMÍLIA
PILATES
PILATES

Cuida la teva ment i cos amb HATHA IOGA

 

Divendres de 10 a 11:30

Vols posar-te en forma amb l'Àlex?    (entrenador personal)

Em dic Alejandro Marcet, sóc de Barcelona i em considero un amant de l'esport  De petit m'apassionava el futbol (encara ho practico) i als 18 anys vaig començar a practicar Kung Fu, art marcial que ha conformat el meu caràcter. Amb aquesta disciplina he sigut campió de Catalunya (categoria semisanda en els anys 2008 i 2010). Em considero una persona extravertida i positiva, que creu que hi ha molt pocs problemes sense solució.

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, per la Universitat Ramón Llull (Blanquerna).  He realizatzat cursos d'entrenament personal a l'ANEF, així com el màster d'Alt Rendiment en Esports Col.lectius i l'ERA advanced (entrenament amb resistències avançades). El meu número de col.legiat és el 13157.

Des de fa 6 anys sóc entrenador personal a Barcelona, una professió que adoro i el treball de la qual rep el beneplàcit dels clients als que entreno a diari. Un exercici constant que ha permès superar moltes lesions de genoll, mals d'esquena; així com aprimar-se o guanyar massa muscular.  I el que és més important: sentir-se bé amb un mateix a través d'un hàbit saludable, com ho és l'exercici. A través de l'activitat física es superen mols dolors, la majoria de les vegades ocasionats per un mateix (mals hàbitos i postures, prejudicis, etc.  

Per mi, el fet de treballar per ajudar les persones a aconseguir el seu objectiu és la major recompensa que aquesta professió em segueix donant. 

 

M'encantaria treballar amb tu i ajudar-te a assolir els teus objectius.

TROBAN'S A INSTAGRAM!

@exitescenic

Segueix-nos i gaudeix!

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

2016 Exit Escola d'Arts Escèniques

c/ Sant Magí 17 , 08006  Barcelona.

687294274 (només whatssap) / 93 217 12 06  (de 16:30h a 20:30h, de dilluns a divendres) 

  info@exitescenic.es