top of page
teatre-musical-adults-exit-barcelona

DE L'AULA ALS ESCENARIS

Alumnes i exalumnes exitosxs

Quan l'amor a les arts escèniques et porten encara més lluny

En aquesta secció, us convidem a conèixer alguns dels nostres alumnes i exalumnes* de l'escola que han fet el salt de l'aula als escenaris (o a la televisió, sales de concerts, concursos de talents...). A destacar que fins i tot hi ha els que han creat els seus propis projectes artístics i nosaltres no podem estar més orgulloses de veure'ls créixer i gaudir fent allò que més els agrada! 

 

Podreu explorar vídeos, fotografies i comentaris de l'alumnat exitós, que mostren el seu creixement i les seves experiències. Aquests testimonis capturen l’essència del nostre enfocament: l'amor per l'art i el teatre com a motor principal.

*Hem considerat oportú (tot i que tenim els drets d'imatge) només publicar fotos i vídeos de persones majors de 12 anys. El motiu darrere d'aquesta decisió és una protecció extra de la la privacitat i seguretat dels nostres alumnes més menuts.  A més no volem oblidar que motivació primordial sempre ha de ser passar-ho bé, allunyats de comparacions, càstings i altres pressions externes.

Trobaràs exitosxs a

fet-a-mida-alumnes-exit-escenic.jpg
teatre-neu.png
movistar-plus-alumnes-exit-escenic.png
netflix-alumnes-exit-escenic.png
tv3-alumnes-exit-escenic.png
logo-cuatro.png
teatre-tivoli-grup-balaña.png

Els nostres cursos regulars e intensius

bottom of page