Anna Ventura

 

Llicenciada a l'Institut del Teatre en l'especialitat de Teatre de Text.  Obté la titulació en Comèdia Musical per l'escola Coco Comín, formant-se també a Eòlia o Company&Company, i titulada en doblatge per MK3. 

 

 

Treballa com a actriu a Penso en Yu, sota la direcció d'Imma Colomer, o a Satisfaction sota la direcció de Blanca Bardagil i Jordi Casanovas (Sala Flyhard), o a La Sang, amb Sergi Belbel i Toni Casares (Sala Beckett).

En teatre musical destaca el concert de Flor de Nit, amb direcció de David Pintó i Xavi Torras (Teatre Condal). Forma part de a companyia La Roda Produccions, amb qui protagonitza Aladdin, the Pop Musical, La Ventafocs dels anys 50' (Nominat als Premis "Teatre Musical Broadway World" i espectacle de clausura del Festival Europeu d'Arts Escèniques FETEN), La Llegenda de Sant Jordi, Hansel i Gretel, La Princesa i el Pèsol, o Nit de Reis (Teatre Victòria, Teatre Regina, SAT i Guasch Teatre, fira de Tàrrega).  Treballa també amb la companyia Dreams Teatre, amb qui protagonitza Pinotxo,  Els tres Porquets, La VentafocsLa Bella Dorment i La Sireneta,  sota la direcció de Julià Farras i amb música de Manu Guix.

  

Actua al musical Boscos Endins, amb direcció de J.L Bozzo, de Dagoll Dagom o Annie, el musical,  dirigit per Luís Ramírez  (Teatre Victòria i Teatre Novedades) i Musicals de Broadway i més enllà, de creació pròpia (Luz de Gas). 

En televisió i cinema intervé a la sèrie de TV3 La Sagrada Família, de Dagoll Dagom; a la pel·lícula La Caverna, dirigida per Eduard Cortés (TV3 i Canal+), i a diversos videoclips.  En el camp de la dansa ressalta com a ballarina als Premis Max 2006 (Coco Comín i Calixto Bieito) i participa a diverses gales. 

 

 

Compagina els treballs sobre els escenaris amb la seva passió per la docència des del 2003.

L'any 2012 funda [ E X I T ] juntament amb Laura Ventura. 

 

 

Laura Ventura

 

Llicenciada a l'Institut del Teatre en l'especialitat de Teatre Musical. Rep la Beca Prima del Teatro de Sant Miniato (Itàlia) per estudiar Biomecànica Teatral a l'"Scuola Europea per l'Arte dell 'attore amb Nikolaj Karpov i Maria Smaevich.

Diplomada també en Comèdia Musical a Coco Comín, formant-se també a Eòlia o Company&Company.  

 

Com a actriu treballa a Satisfaction, sota la direcció de Blanca Bardagil i Jordi Casanovas (Sala Flyhard), El Diccionario del Diablo, direcció de Norma Cano (Almeria Teatre), o La Sang de Sergi Belbel i Toni Casares (Sala Beckett).

Apasionada del Teatre Musical, és creadora i forma part de la companyia Acústic Broadway, sota la direcció de Daniel Anglès, amb qui actúa al Festival Off de Temporada Alta apadrinats per La Cubana, al Círcol Maldà, al Molino o al Teatre Principal.  

Destaca el seu treball com a protagonista a Cites amb Sondheim, direcció de Meritxell Duró. El Reino Encantado, de la cantant Gisela, amb direcció d'Ivan Lavanda; el concert de Flor de Nit amb direcció de David Pintó i Xavi Torras. Boscos Endins, amb direcció de J.L Bozzo, de Dagoll Dagom, o Annie, el musical,  dirigit per Luís Ramírez.

Forma part de la companyia La Roda Produccions, amb qui estrena Nit de Reis, La Princesa y el Guisante (Nominada als Premis del Teatro Musical), La Ventafocs dels anys 50', Hansel i Gretel, La Rateta que escombrava l'escaleta o La Llegenda de Sant Jordi entre d'altres. 

Membre de la companyia Bircat, amb qui destaca a Les Bruixes Burriac, amb diversos espectacles, Cd's i videoclips, amb la participació a La Festa del Súpers de TV3.

En televisió i cinema intervé a la sèrie de TV3 La Sagrada Família, de Dagoll Dagom; a la pel·lícula La Caverna, dirigida per Eduard Cortés (TV3 i Canal+), i a diversos videoclips i spots publicitàris.  En el camp de la dansa ressalta com a ballarina als Premis Max 2006 (Coco Comín i Calixto Bieito), així com a ballarina de lindy hop. 

 

Compagina els treballs sobre els escenaris amb la seva passió per la docència des del 2003.

L'any 2012 funda [ E X I T ] juntament amb Anna Ventura. 

 

 

 

TROBAN'S A INSTAGRAM!

@exitescenic

Segueix-nos i gaudeix!

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

2016 Exit Escola d'Arts Escèniques

c/ Sant Magí 17 , 08006  Barcelona.

687294274 (només whatssap) / 93 217 12 06  (de 16:30h a 20:30h, de dilluns a divendres) 

  info@exitescenic.es