top of page

Celebrem el Dia Internacional del Teatre de colònies!

El 26 i 27 de març, coincidint amb el Dia Mundial del Teatre, hem compartit unes jornades teatrals amb més de 60 joves de les escoles EXIT i Hamlet.


Amb l’ objectiu de conèixer altres joves a qui també els apassionen les arts escèniques, hem dut a terme un cap de setmana teatral on, a més a més, hem tingut un gran repte: crear una obra de teatre en 24 hores! I us preguntareu; es pot? SI, ES POT!


Si temptegeu als joves exitosos sobre com ha anat, us diran que hem dormit poc (per a alguns dir poc és massa i tot!), però el cansament de l'endemà ha valgut la pena! Han conegut millor els companys i companyes de l'aula, fet noves amistats i compartit una experiència inoblidable!


Qui s'ha quedat amb la pinça? Qui se sabia la lletra de més cançons a la discoteca? Quin equip va trobar la bandera? Qui es va atrevir a actuar davant un públic nou, sorprenent al professorat amb la seva interpretació? Qui va fer curses de sacs a les habitacions de matinada? Són incògnites que només sabrem alguns i algunes! :)


Piles carregades d'amistat, companyerisme i molt teatre!!!Vols veure més imatges de les colònies? Segueix-nos al nostre instagram @exitescenic i no et perdis res!

20 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page