[ E X I T ]  és un espai multidisciplinar i creatiu dedicat a les arts escèniques i nous formats en totes les seves variants: l'educació, la creació i la producció.

 

Centrats en l’educació, ens apropem a l'alumne a partir d'una metodologia clàssica, però a l'hora, contemporània,  versàtil i humana.  Dansa, Teatre, Cant ... la línea entre aquestes disciplines és molt prima. La combinació de les tres forma l'intèrpret versàtil i complet, preparat per desafiar qualsevol personatge, audició o proposta artística

 

Oferim Formacions en Arts Escèniques a totes les edats (especialitzats en INTERPRETACIÓ, DANSA i CANT), sempre de la mà d’un equip pedagògic d'alta qualitat i professionalment en actiu.     A més, disposem d'una Formació Professional tant per a joves (servint de gran complement per aquells que estiguin cursant el Batxillerat Escènic), com per a adults que vulguin fer del Teatre Musical la seva professió.

 

Comptem a més amb el suport de diverses agències de càsting i representació d'actors i actrius per tal de posar a l'avast dels nostres alumnes totes les audicions teatre, teatre musical, televisió, publicitat i cinema que els pugui interessar.

 

Descobreix el teu talent natural i deixa'ns que t'ajudem a fer-lo ÚNIC.

 

Benvingut a [  E X I T  ]

 


 

      Presentació

TROBAN'S A INSTAGRAM!

@exitescenic

Segueix-nos i gaudeix!

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

2016 Exit Escola d'Arts Escèniques

Carrer Sant Magí 17 , 08006, Barcelona. | T. 687294274 (de 9h a 13:30h)  -  932171206 (de 17h a 20:30h)

  Mail: info@exitescenic.es