top of page

SI T'IDENTIFIQUES AMB ALGUNA D'AQUESTES SITUACIONS...

... Soc major d'edat i fa temps que em plantejo reprendre la meva faceta artística i passar-m'ho bé en un entorn de confiança que s'adapti al meu nivell, i on pugui conèixer gent que comparteixi les mateixes inquietuds.

... Estic buscant classes d'arts escèniques per la meva filla o fill.  Vull que gaudeixi de la dansa, del cant i del teatre de la mà d'una pedagogia molt cuidada en la qual es prioritzi el respecte, la creativitat i l'autoconfiança.


... Desitjo aconseguir noves eines i oportunitats per la meva filla o fill perquè, si es planteja en un futur dedicar-se a les arts escèniques, ho fem amb la millor preparació prèvia i molt d'*EXIT" :)...

... Vull dedicar-me professionalment a la Interpretació i necessito ajuda per a preparar-me les proves d'accés a l'Institut del Teatre.

... PODEM AJUDAR-TE!

Som l'Anna i la Laura Ventura, co-directores, fundadores i docents d'EXIT ESCÈNIC.

Llicenciades a l'Institut de Teatre,

actrius professionals de Teatre Musical

i docents des del 2004

ANNA-I-LAURA-VENTURA-DIRECTORES-EXIT (1).png

LA NOSTRA HISTÒRIA

Sí, som bessones! I quan érem petites passàvem les tardes cantant, ballant i inventant històries i personatges juntes; ens fascinava preparar espectacles per a la família! La Laura era molt extravertida, i l'Anna, en canvi, era força timida, així que buscant cobrir les necessitats de cadascuna, els nostres pares van apuntar-nos a l'extraescolar de teatre de l'escola.


L'experiència va marcar un abans i un després a les nostres vides! Als 12 anys el nostre professor d'interpretació ens va recomanar presentar-nos a un càsting tancat i així va començar la nostra trajectòria professional sota la direcció de Sergi Belbel i Toni Casares amb l'obra de teatre "La Sang", a la Sala Beckett.  

Des d'aquest moment decidim formar-nos i viure de la nostra passió: el Teatre Musical, treballant en paral·lel en les oportunitats artístiques que van sorgint ("Annie" de Luis Ramírez, "Into the Woods", amb Dagoll Dagom, "El Libro Mágico", de la Gisela d'OT, "Penso en you" d'Imma Colomer, "Satisfaction" de Blanca Bardagil, "Acustic Broadway" de Daniel Anglès, entre d'altres projectes...)


Evidentment, i com a tot arreu, també vam tenir experiències difícils en la nostra formació:

  • Classes Massives: La dificultat d'aprendre en una classe amb més de 30 alumnes, on es competia per estar a primera fila en una classe de dansa. Aquesta dinàmica generava ansietat, rivalitats i dificultava l'atenció personalitzada per part del professorat.

  • Competitivitat: Els tractes preferencials contribuien a un ambient de competitivitat tòxica. Això sovint creava inseguretats, divisió entre els estudiants i minvava l'esperit col·laboratiu.

  • Manca d'Empatia del Professorat: És crucial que el professorat tingui en compte les circumstàncies personals dels estudiants a l'hora d'exigir uns resultats. 

  • Descompensació entre Disciplines: En algunes escoles d'arts escèniques hi trobàvem una descompensació en la presència de certes disciplines, amb un enfocament predominant en àrees concretes i una manca d'equitat en recursos i suport.

I aquí és on vam decidir crear l'escola que ens hagués agradat a nosaltres.

L'any 2011 fundem EXIT amb l'objectiu d'oferir una formació que posa al centre la persona i no les seves habilitats i capacitats artístiques.  Cuidem i acompanyem tant el procés com l'alumnat que decideix confiar en EXIT: desde la infantesa fins a l'edat adulta, de manera respectuosa i professional.

I continuem escoltant i valorant el nostre professorat, alumnat i famílies per a veure què podem millorar curs a curs, i que sigui una experiència positiva i única per a tu.

CONEIX LA RESTA DEL NOSTRE EQUIP EXITÒS

Actrius, Cantants, Ballarines professionals en actiu que treballem a diari amb passió i vocació per aconseguir mantenir la nostra reputació i prestigi en el món de la formació de Teatre Musical a Barcelona.

TENS PREGUNTES?

PARLEM!

Carrer Sant Magí 17, Barcelona

(Metro Lesseps)

932171206 (horari de tardes)

687294274 (només whatssapp)

Moltes gràcies!

bottom of page