top of page
 • Quin tipus d'instal·lacions i recursos té l'escola per a donar suport a la formació en teatre musical?
  Comptem amb sales diàfanes, equipades amb so, il·luminació, miralls, vestuaris i banys. Les parets tenen un acabat d'efecte caixa negra fonamental per a assajos teatrals. A més comptem amb recursos com a focus i teclat.
 • L'escola té connexions amb la indústria del teatre musical a Barcelona?
  Per descomptat que sí que tenim connexions amb la indústria del teatre musical a Barcelona. Seleccionem meticulosament les ofertes i propostes de càsting que anem rebent per a totes les edats de perfils molt concrets i quan rebem alguna petició alineada amb els valors de l'Escola la posem en coneixement de l'alumnat.
 • L'escola ofereix assessorament i orientació per a ajudar els estudiants a desenvolupar les seves carreres si decideixen dedicar-se al Teatre Musical de manera professional?
  I tant. D'una banda oferint-te la millor formació en cada etapa (infantil, pre-juvenil, juvenil i adults) concorde a l'edat de l'alumnat. I per un altre preparant-te de manera expressa i intensiva perquè superis amb èxit les proves d'accés al Institut del Teatre, la institució amb més prestigi a Barcelona per a qui vol dedicar-se al món de l'actuació de manera professional.
 • Hi ha algun tipus de descompte per a famílies?
  Sí! A EXIT els germans no paguen matrícula. A més es fa un 10% de descompte addicional en la mensualitat del curs regular de teatre musical del germà amb la quota més baixa.
 • Quantes persones hi ha a classe?
  Els grups de Teatre Musical poden tenir entre un mínim de 7 i màxim de 15 persones perquè es donin totes les variables òptimes (energia, atenció personalitzada etc) del bon funcionament de les classes.
 • Quins dies són festius? Què passa si el dia que em toca classe a EXIT cau en festiu?
  Si tens dubtes sobre els dies festius pots consultar el calendari acadèmic. Hem revisat els calendaris de manera que tots els grups tenen totes les classes que li corresponen al mes o descompte equivalent en la quota.
 • El musical que preparem és en castellà o català?
  Pel que fa a l'idioma, les classes són principalment en català, així com el musical que es treballa a final de curs, però si ve un alumne/a que no el parla, el professorat va traduint les explicacions o canviant d'idioma, i dóna l'opció a aquest alumne a treballar amb castellà si se sent més còmode.
 • En el grup pre-juvenil, fan teatre i cant dins de la mateixa hora?
  Sí, quan són pre-juvenils, aquestes dues disciplines es cursen dins de la mateixa hora. Encara que la principal serà teatre, depenent de la programació, hi haurà dies en què el cant tingui més protagonisme. A final de curs es prepararà l'obra de teatre i les cançons en aquesta classe. Quan l'alumnat és més gran i les cordes vocals estan més madures i preparades, l'assignatura de Cant es cursa en una hora a part i la formació s'amplia de 2 a 3 hores setmanals en total.
 • Quina edat cal tenir per a estar a la franja pre-juvenil?
  Els grups pre-juvenils solen incloure a persones de 9 a 11 anys. Organitzem les classes tenint en compte el factor edat i curs escolar, a més de provar de mantenir unides amistats inseparables d'anys anteriors, per a equilibrar les energies al màxim i que tothom estigui a gust.
 • Quina és la durada del programa de teatre musical pre-juvenil de l'escola?
  Els cursos regulars de Teatre Musical pre-juvenils d'EXIT comencen al setembre i acaben al juny. Cada any lectiu és únic. El contingut de les 2 disciplines és totalment diferent d'any en any. Quan preparem el calendari acadèmic busquem alinear-nos amb el calendari escolar per a facilitar la logística familiar.
 • És necessari tenir experiència? Hi ha prova d'accés en els grups de classes de Teatre Musical pre-juvenil?
  No exigim una experiència prèvia i tampoc realitzem proves de nivell a les persones en franja d'edat prejuvenil (9 a 11 anys) que entren a EXIT. El motiu és que, en aquesta franja d'edat ens centrem en que gaudeixin de la dansa, el teatre i el cant d'una manera divertida i dinàmica, durant 2 hores i d'acord amb la seva etapa madurativa. Si la família té alguna inquietud en particular, ens la pot comentar abans de l'inici del curs per a veure-la junts.
 • Es pot fer una classe de prova en un grup pre-juvenil?
  En principi es pot, sempre que ens avisis amb una mínima antelació et farem arribar per email l'enllaç per a reservar la prova. Això sí, si mentre arriba el dia de la classe de prova s'esgoten les places, es pot perdre l'oportunitat d'entrar al curs d'enguany (i et retornarem els 10€ de la reserva de prova, és clar). D'altra banda, l'experiència ens diu que es necessiten diverses sessions per a decidir si això del Teatre Musical és per a ell o ella. El motiu és que el primer dia sol haver-hi nervis, tot és nou! Companys i profes nous, dinàmiques... Per a aconseguir un ambient segur, de concentració i amè és ideal donar-se un temps, per exemple un mes. Amb el pas de les setmanes podrà anar entrant a les propostes d'exercicis sense judicis, des del joc i de manera oberta. Per això, et recomanem que provi el primer mes per a després poder decidir amb criteri, assegurant-vos la seva plaça, qui prova repeteix! ;)
 • Es pot cursar una sola disciplina en el curs de teatre musical pre-juvenil?
  Gràcies a més de 20 anys d'experiència entre bastidors, hem desenvolupat un mètode pedagògic que s'adapta als diferents perfils i nivells perquè l'alumnat de pre-juvenil li tregui el màxim partit al seu potencial. Es poden cursar les assignatures per separat, però si el motiu és perquè ell o ella pensa que no té la suficient preparació… Per a això estem nosaltres! Et recomanem la formació completa (de 2 hores) on podrà aprofundir i ampliar molt més l'expressió artística, creixerà molt més el seu Jo-escènic, a més que així gaudirà molt més de les dinàmiques de grup i de l'experiència en general . En tot cas, comentar-te també que les persones que reben classes d'una sola disciplina poden optar a participar a l'obra de final de curs juntament amb els seus companys/es (que reben preparació de les 3 disciplines).
 • Es pot cursar una sola disciplina en el curs de teatre musical pre-juvenil?
  Gràcies a més de 20 anys d'experiència entre bastidors, hem desenvolupat un mètode pedagògic que s'adapta als diferents perfils i nivells perquè l'alumnat de pre-juvenil li tregui el màxim partit al seu potencial. Es poden cursar les assignatures per separat, però si el motiu és perquè ell o ella pensa que no té la suficient preparació… Per a això estem nosaltres! Et recomanem la formació completa (de 2 hores) on podrà aprofundir i ampliar molt més l'expressió artística, creixerà molt més el seu Jo-escènic, a més que així gaudirà molt més de les dinàmiques de grup i de l'experiència en general . En tot cas, comentar-te també que les persones que reben classes d'una sola disciplina poden optar a participar a l'obra de final de curs juntament amb els seus companys/es (que reben preparació de les 3 disciplines).
 • I si l'alumne/a que entra a EXIT té bastanta formació en cant, dansa o interpretació prèvia?
  Si busca detalls molt concrets a treballar, perfecte perquè és la nostra especialitat! Comptem amb un professorat actiu professionalment, especialitzat en cada matèria. A cada classe tindrà ocasió de preguntar els teus dubtes i portar-los a la pràctica. I sempre tindrà a la seva disposició l'opció de consultes privades de cant i de participar en màster classes especials de dansa, interpretació i cant que anem impartint durant l'any, encas que encara vulgui més!
 • Quina és la durada del programa de teatre musical per a adults de l'escola?
  Els cursos regulars de Teatre Musical per a adults d'EXIT comencen al setembre i acaben al juny. Cada any lectiu és únic. El contingut de les 3 disciplines és totalment diferent d'any en any. Pots fer tants cursos com vulguis!
 • Quin és l'enfocament principal del programa de teatre musical per a adults? Se centra més en el cant, la dansa o la interpretació?
  T'oferim un programa de teatre musical per a adults equilibrat entre les tres disciplines. El contingut compensat amb el mateix pes per a interpretació, cant i dansa és la millor manera per a assegurar una formació completa i en harmonia ;). Encara que si tu tens la necessitat personal de treballar més una en concret, ens ho pots transmetre per a tenir-ho en compte a l'inici del curs.
 • És necessari tenir experiència? Hi ha prova d'accés en els grups de classes de Teatre Musical per a adults?
  Encara que moltes persones trien EXIT per a reprendre la seva passió pel cant, la dansa o el teatre, no exigim una experiència concreta i tampoc realitzem proves de nivell. El motiu és que el nostre professorat treballa a partir del nivell del qual parteix cada alumna/e. A més, disposem d'una metodologia basada en el fet que, el que realment importa és l'evolució individual i aconseguir potenciar les teves habilitats artístiques, portar-les al següent nivell. És un procés divertit i intens de desenvolupament personal.
 • Quin nivell té el grup d'adults?
  Si et refereixes a l'experiència prèvia de cada alumna/e que forma la el grup de Teatre Musical doncs, depèn! És variada, és clar. Perquè cada persona ha fet un recorregut diferent fins a arribar per fi a EXIT i té unes habilitats innates i preferències diferents. Algunes persones fan aquesta pregunta perquè pensen que a elles els falta o sobra el nivell i no saben si encaixaran. Després se sorprenen amb els resultats a final del curs. Cadascú parteix d'un punt a partir del què el professorat treballa. A principi de curs es passa una enquesta per saber si tens o no experiència prèvia i quins són els teus objectius. D'aquesta manera, l'equip pot incidir de manera més personalitzada per tal que cada alumne assoleixi els reptes que s'ha marcat. Sempre és normal que un alumne tingui un punt fort, que destaqui o es trobi més còmode en una de les tres assignatures, i volen reforçar les altres i posar-les al mateix nivell. La màgia i especialitat de l'equip tècnic d'EXIT és precisament aconseguir que encaixin totes les peces del trencaclosques en harmonia grupal. Segur que tens moltíssim a oferir i per evolucionar sota l'atenta mirada de les teves profes a EXIT i estem desitjant comptar amb tu a escena.
 • Es pot fer una classe de prova al grup de Teatre Musical per adults?
  En principi es pot, sempre que ens avisis amb una mínima antelació et farem arribar per email l'enllaç per reservar la teva prova. Això sí, si mentre arriba el dia de la teva classe s'esgoten les places, perdràs l'oportunitat d'entrar al curs d'enguany (i et retornarem els 10€ de la reserva de prova, és clar). D'altra banda, l'experiència ens diu que es necessiten diverses sessions per a decidir si això del Teatre Musical és per a tu. El motiu és que el primer dia sol haver-hi nervis, tot és nou! Companys, profes, dinàmiques...Per aconseguir un ambient segur, de concentració i amè és ideal donar-se un temps amb més d'una sessió, per exemple un mes. Poc a poc podràs anar entrant a les propostes d'exercicis sense judicis, des del joc i de manera oberta. Llavors els aprofitaràs de gom a gom des del gaudi. Per això, et recomanem que provis el primer mes per a després poder decidir assegurant-te la plaça, qui prova repeteix! ;)
 • Crec que no tinc nivell, prefereixo centrar-me només en una disciplina
  Gràcies a més de 20 anys d'experiència entre bastidors, hem desenvolupat un mètode pedagògic que s'adapta als diferents perfils i nivells perquè li treguis el màxim partit al teu potencial. Pots cursar les assignatures per separat, però si el motiu és que penses que no tens la suficient preparació… Per a això estem nosaltres! Et recomanem fer la formació completa perquè podràs aprofundir i ampliar molt més la teva expressió artística, creixerà molt més el teu Jo-escènic, a més que així gaudiràs molt més les dinàmiques de grup i l'experiència en general . En tot cas, comentar-te també que les persones que reben classes d'una sola disciplina poden optar a participar en l'obra de final de curs juntament amb els seus companys (que reben preparació de les 3 disciplines)
 • Tinc bastanta formació en cant, en dansa o en interpretació…
  Si controles molt una de les disciplines en particular i el que busques és millorar i perfeccionar-te en aquella àrea… Perfecte perquè és la nostra especialitat! Comptem amb un professorat actiu professionalment i especialitzat en cada matèria que t'acompanyarà i t'ajudarà a complir els teus objectius individuals. A més, tens l'opció de fer sessions de cant particular si vols arofundir-hi, i de participar en masterclasses especials de dansa, d'interpretació i de cant que anem oferint durant el curs amb diferents professionals del sector si encara vols més!
 • De quina edat seran les meves compis? Com seran?
  Els grups d'adults solen incloure a persones des dels 18 anys fins a uns 50 i escaig (o més). Perquè et facis una idea de l'edat mitjana del grup, el curs passat va ser de 30 anys aprox. En aquest cas, els més joves i els més grans es nodreixen mutuament de les seves experiències i sorgeixen dinàmiques molt enriquidores (i grups molt units!). Estaràs còmode/a i ho passaràs genial perquè coneixeràs a gent que comparteix la teva passió. Cada any ens centrem en agrupar els grups per nivell de compromís i necessitats artístiques, després el Teatre Musical i les profes fan la seva màgia perquè tot encaixi amb EXIT, per equilibrar les energies al màxim i que tothom estigui a gust.
 • Quin tipus d'instal·lacions i recursos té l'escola per a donar suport a la formació en teatre musical?
  Comptem amb sales de diverses grandàries, lluminoses i equipades amb so, il·luminació, miralls, vestuaris i banys. Les parets tenen un acabat d'efecte caixa negra fonamental per a assajos teatrals. A més comptem amb recursos com a focus i teclat.
 • L'escola té connexions amb la indústria del teatre musical a Barcelona?
  Per descomptat que sí que tenim connexions amb la indústria del teatre musical a Barcelona. Seleccionem meticulosament les ofertes i propostes de càsting que anem rebent per a totes les edats de perfils molt concrets i quan rebem alguna petició alineada amb els valors de l'Escola, la posem en coneixement de l'alumnat.
 • L'escola ofereix assessorament i orientació per a ajudar els estudiants a desenvolupar les seves carreres si decideixen dedicar-se al Teatre Musical de manera professional?
  I tant. D'una banda, oferint-te la millor formació en cada etapa (infantil, pre-juvenil, juvenil i adults) d'acord amb l'edat de l'alumnat. I per un altre, preparant-te de manera expressa i intensiva perquè superis amb èxit les proves d'accés al Institut del Teatre, la institució amb més prestigi a Barcelona per a qui vol dedicar-se al món de la interpretació de manera professional.
 • Quantes persones hi ha a classe?
  Els grups de Teatre Musical poden tenir entre un mínim de 7 i màxim de 15 persones perquè es donin totes les variables òptimes (energia, atenció personalitzada etc) del bon funcionament de les classes.
 • Quins dies són festius? Què passa si el dia que em toca classe a EXIT cau en festiu?
  Si tens dubtes sobre els dies festius pots consultar el calendari acadèmic. Hem revisat els calendaris de manera que tots els grups tenen totes les classes que li corresponen al mes o descompte equivalent en la quota.
 • El musical que preparem és en castellà o català?
  Pel que fa a l'idioma, les classes són principalment en català, així com el musical que es treballa a final de curs, però si ve un alumne/a que no el parla, el professorat va traduint les explicacions o canviant d'idioma, i dóna l'opció a aquest alumne a treballar amb castellà si se sent més còmode.

PREGUNTAS MÁS FRECUENTES GRUPO JUVENIL

bottom of page