top of page
Banner 2024 web casal (1).png

CASAL ARTÍSTIC D'ESTIU

de 8 a 11 anys

AL TEU FILL/A LI AGRADA ACTUAR, CANTAR, BALLAR I...

 • ... busques una activitat a Barcelona durant finals de juny i/o juliol, que s'adapti als horaris i necessitats de tota la família.

 • ... vols conèixe'ns com a escola durant l’estiu i així poder valorar si inscriure al teu fill/a durant el curs anual.

 • ... li apassiona el teatre musical i conèixer gent nova amb qui compartir les seves aficions artístiques. L'estiu és el moment ideal!

COM HO FEM?

1, 2, 3, 4 o 5 setmanes

L'inscrius a tantes setmanes com vulguis perquè cadascuna és independent i irrepetible!

Del 25 de juny al 26 de Juliol!

Pelis o sèries de moda

Farem teatre, dansa i cant amb un guió únic i original per a cada setmana, inspirat en les pel·lícules i sèries de moda, tot seguint la recomanació per edats! També hi haurà activitats artístiques complementàries.

Famílies, benvigudes!

Al final de cada setmana compartirem el resultat amb les famílies presentant una mostra a l'aula amb el suport dels elements d’escenografia i/o vestuari que haurem preparat durant el tallers de manualitats! 

Horaris flexibles i menjador

Vols que dini a casa o prefereixes fer ús del servei de menjador? T'interessa que participi de les activitats fins les 16:30 o millor fins les 14:30? Consulta totes les opcions d’horari disponibles i preus.

 Les edats dels grups son orientatives,  Es pot canviar un alumne d'un grup a un altre grup d'edats similars en funció de les inscripcions. L'escola fa la tria del material en funció de l'alumnat inscrit, un cop formats els grups.  És per això que no es desvetllarà la pel·lícula o sèrie fins al primer dia de classe, és sorpresa. 

casal-estiu-exit

QUINES PELIS TREBALLAREM?

MUSICALS PRE-JUVENILS:

BARBIE

ALADDIN

LITTLE MERMAID

WONKA

*El material a partir del qual crearem ens servirà d'inspiració per generar un guió original, explorant el llenguatge artístic de cada grup segons el nivell.

HORARI I CALENDARI

L'escola obrirà les portes a les 8:30

9:00 a 13:00

Dansa

Teatre

Cant

Hi ha una pausa per esmorzar

13:00 a 14:30

Dinar i temps lliure 

14:30 a 16:30

Activitats artístiques complementàries

Consulta les diferents propostes

Tria l'opció que prefereixis:

Opció 1: de 9:00 a 13:00

Opció 2: de 9:00 a 14:30

Opció 3: de 9:00 a 16:30

Opció 4: de 9:00 a 13:00 i de 14:30 a 16:30

Apunta't a tantes setmanes com vulguis!

1r torn: 25 de juny al 28 de juny

2n torn: 1 de juliol al 5 de juliol places esgotades

3r torn: 8 de juliol al 12 de juliol places esgotades

4t torn: 15 de juliol al 19 de juliol places esgotades

5è torn: 22 de juliol al 26 de juliol

GRUP PRE-JUVENIL (8 a 11 anys)

Sabem que els nens i nenes han de compaginar moltes obligacions durant el curs lectiu, l'estiu és per a ells i elles!

Com treballem?

L'equip pedagògic i docent tria el material de cada setmana en funció del grup que es forma, tenint en compte les edats i el nombre. Un cop presentat el centre d'interès, ens endinsem en el procés de creació: desenvolupem les escenes, explorem els seus personatges tenint en compte les inquietuts i motivacions de l'alumnat, aprenem i memoritzem les coreografies i el repertori de cançons.

En aquesta etapa els nens i nenes ja tenen clares quines activitats els interessen, però sovint no hi poden aprofundir o dedicar prou temps, fruit de les obligacions diàries i acadèmiques. El casal d'estiu és un bon moment per dedicar-lo a allò que els motiva, en un espai on poder conèixer més nens i nenes amb les mateixes aficions, incidint sempre en el respecte, la no discriminació i la cohesió de grup.

Teatre, Cant i Dansa

Teatre: desenvolupem les habilitats expressives i comunicatives estimulant la creativitat, l'empatia i l'autoestima mitjançant jocs d'improvisació, de creació de personatges i escenes, fomentant les relacions socials i el treball en equip. 

Dansa: potenciem la memòria i la coordinació per a l'execució de les coreografies del musical que muntem durant la setmana, a través de tècniques com jazz, modern jazz, o contemporani.

Cant: ens centrem en la tècnica vocal, la projecció, l'articulació i l'afinació per preparar el repertori de les cançons que presentarem.

ACTIVITATS ARTÍSTIQUES DE LA TARDA

Servei de menjador

Oferim un servei de càtering, apostant per aliments ecològics, integrals i estacionals de Km 0, perquè comporten molts beneficis de salut (la prevenció de l'obesitat, menys al·lèrgies o infeccions) i afavoreixen la sostenibilitat de l'agricultura i la ramaderia de la nostra terra.

Pel que fa als menús, un equip de nutricionistes els elabora diariament tenint en compte les necessitats específiques dels nostres artistes.

Al·lèrgies, intoleràncies i dietes especials? Detalla-les en el formulari d'inscripció.

Cinema

Farem una sessió de cine per veure la pel·lícula o una capítol de la sèrie relacionada amb la temàtica del casal. Sempre hi haurà una activitat alternativa per a aquells/es que no vulguin fer pantalla, com ara una manualitat a l’aula del costat :) .

Creació d'escenografia

Perquè el muntatge d'un musical implica moltes parts, també involucrem l'alumnat en el procés creatiu d'elements de vestuari o d'escenografia per a la mostra.  Volem conscienciar l’alumnat de la importància de l’educació ambiental, i per això apostem per introduir elements de reciclatge per a aquesta activitat.

Talent Show

Durant les estones lliures proposem que l'alumnat a qui li vingui de gust, prepari una actuació pel "Talent Show"! Números de màgia, balls, cançons, acudits, imitacions, monòlegs, instruments, tot s'hi val per sorprendre al jurat amb les teves habilitats!. És una activitat lliure que incentiva la col·laboració multinivell per compartir els talents i les habilitats de l’alumnat de manera divertida i positiva. El preparem amb molta il·lusió i humor; el professorat interpreta un jurat posant una vis cómica, per gaudir tots plegats.

Representació

Els divendres mostrem el treball realitzat durant la setmana a l'aula, tot un repte que es viu amb molta il·lusió. És una oportunitat per celebrar i reconèixer el talent, l'esforç i la dedicació del projecte conjunt generat, i compartir-lo amb la família. La mostra només representa una petita part de tots els objectius que s'assoleixen durant la setmana: adaptació a un entorn i dinàmica noves, exploració de les capacitats artístiques pròpies, la participació del procés creatiu, l'exposició i l'habilitat d'integrar-se i fer noves amistats.

(Dos convidats per alumne/a).

Jocs d'aigua o Gincama artística 

Un cop a la setmana farem una bona remullada a la plaça, amb jocs guiats i d'altres lliures. Tenim el compromís de fer un ús responsable de l’aigua, ara més que mai i si la normativa ho permet. Com a alternativa o en funció de la temperatura o la meteorologia, proposarem una gimcana artistica on haurem de resoldre junts diferents proves i reptes.

PREUS I DESCOMPTES

- 10% de descompte per germans/es.

- Descompte si t’inscrius més d’una setmana en Horari Complet: 2 setmanes en horari complet: 395€/3 setmanes en horari complet: 590€/4 setmanes en horari complet: 780€/5 setmanes en horari complet: 975€

- Un cop començat el Casal ja no s’aplicarà el descompte per setmanes.

- El preu del 1r torn té descompte perquè són 4 dies: Horari complet - 175€/ Només matí - 115€/ Matí+dinar - 145€/ Horari partit - 145€

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ

1

Omple el formulari

Les places són limitades per poder donar una atenció de qualitat, admissions per estricte ordre d'inscripció.

2

Rep avís de plaça disponible

Una vegada l'administració de l'escola et confirmi que hi ha plaça la setmana i grup d'edat que t'interessa via email, rebràs les instruccions bancàries per a formalitzar la reserva.

3

Reserva plaça abonant el 50%

Abona el 50% del servei que t'interessa en efectiu o per transfèrencia i acconsegueix la teva plaça! Abans de l'inici del curs cal haver pagat la totalitat de l'import.

NORMATIVA I MÉS INFORMACIÓ 

Mostres

 • Les mostres seran els divendres a la tarda (dins l’horari del casal). 

 • En cas d’estar inscrit al torn de matí, o matí + dinar, demanem que l’alumne/a es quedi divendres a la tarda per fer la representació.

 • A la mostra poden assistir dos convidats per família. 

 • En cas que un alumne/a no pugui assistir a la mostra dels divendres, preguem que es comuniqui amb antelació.

Què cal portar

 • Esmorzar i aigua.

 • Un estoig amb llapis de colors.

 • Mitjons (els poden dur posats o en una bossa si porten sandàlies). El calçat el deixarem a l’entrada de l’escola.

 • Poden portar un conte/llibre o joc de taula per a després de dinar.

 • Cal portar banyador, tovallola i xancletes lligades pels jocs d’aigua del dimecres.

 • Recomanem dur roba còmoda.

Pagaments

 • Els pagaments han de fer-se abans del començament de cada setmana en efectiu o transferència.

 • Pots anar afegint setmanes de casal sobre la marxa, sempre que hi hagi disponibilitat, però no et podràs beneficiar del descompte per setmanes.

TENS MÉS PREGUNTES?

Carrer Sant Magí 17, Barcelona

(Metro Lesseps)

932171206 (horari de tardes)

687294274 (només WhatssApp)

Parlem!

Moltes gràcies!

Els cursos regulars a EXIT

De septembre a juny, impartim els cursos de Teatre Musical Regulars

bottom of page