Preparació per les Proves d'accés a  l'Institut del Teatre

2021-2022

Prepara amb nosaltres les proves d'accés i estudia Art Dramàtic 

Curs Instensiu de 49 hores destinades a la preparació de les proves d'accés als Estudis Superiors d’Art Dramàtic de l'Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona. El curs està adreçat a tots aquells que volen accedir als estudis oficials d’Interpretació, tant en l’especialitat de text, teatre musical o gest.

 

Oferim eines pràctiques i teòriques per ajudar l’alumne a potenciar les seves habilitats artístiques i, paral•lelament, enfocar-les a superar les proves d’accés pels diferents itineraris:

 

- Teoria: on es prepararà la Prova A1 (el Comentari de Text i Qüestionari).

- Poema o Cançó

- Proposta Física

- Monòleg

 

Durant l’Intensiu es treballaran les proves A1, A2 i B, tant de forma individualitzada com en grup, acompanyant l’alumne en tot moment en el seu procés preparatori.

 

A cada sessió hi ha una matèria rotativa setmanalment, per tal que l'alumne pugui assolir els objectius plantejats per la Prova A2 (Interpretació, Veu i Dicció, Moviment i Música/Cant). 

L’escola posa també a disposició de l’alumne espai d'assaig, perquè els aspirants puguin assajar, crear o preparar-se amb els seus companys (sempre que hi hagi disponibilitat d'aules).

Enguany l'Intensiu s'oferta en tres modalitats, en funció de les mesures de seguretat i restriccions imposades pel Govern: en format presencial, online o híbrid.   

TROBAN'S A INSTAGRAM!

@exitescenic

Segueix-nos i gaudeix!

  • facebook-square
  • Twitter Square
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

2016 Exit Escola d'Arts Escèniques

c/ Sant Magí 17 , 08006  Barcelona.

687294274 (només whatssap) / 93 217 12 06  (de 16:30h a 20:30h, de dilluns a divendres) 

  info@exitescenic.es