top of page
curs-infantil-nens-nenes-exit-escenic-escola-especialitzada-teatre-musical.jpg

TEATRE MUSICAL INFANTIL

INSCRIPCIONS OBERTES 24/25

 • Busques una activitat divertida i completa, que s'adapti als horaris i necessitats de la teva família a Barcelona?

 • Veus que a la que sona música es posa a cantar i/o a ballar i vols oferir-li un espai on pugui explorar la seva faceta artística?

 • Al teu fill o filla li costa una mica socialitzar i/o expressar-se?

teatre-musical-infantil-exit-barcelona.jpg

Sabem com potenciar l'expressivitat del teu fill o filla, com augmentar la seva dimensió creativa i lúdica, permetent-los un major coneixement del seu cos i dels seus sentits, augmentant la seva autoestima i autonomia en un espai on créixer com a artista i persona, tot respectant els seus ritmes i necessitats. 

Hem acompanyat a més de 3000 infants i famílies, i et podem dir amb orgull que la majoria venen per recomanació expressa de familiars d'alumnes de l'escola.

L'equip sencer treballem amb molt d'afecte i dedicació perquè això continuï sent així curs rere curs!

Benvinguts i benvingudes a EXIT!

EN QUÈ CONSISTEIX?

Es tracta d'un curs regular de setembre a juny que integra en el mateix dia les tres disciplines:

DANSA, CANT i TEATRE d'una manera divertida i dinàmica.

Com treballem?

Volem apropar les arts escèniques des del joc, respectant la seva etapa madurativa i amb una durada d'acord amb la seva capacitat de concentració.

A l’aula afavorim un ambient de treball de confiança, on fer créixer les habilitats artístiques, on descobrir i descobrir-se, on connectar i establir vincles d’amistat amb persones amb interessos i sensibilitats afins.

Mostres final de curs

Durant el curs duem a terme un calendari acadèmic alineat amb els calendaris de les escoles per a facilitar la conciliació familiar.

Al final de curs...

 

 • Si cursa d'EI3 a Ei5 proposem una aula oberta a EXIT a les famílies perquè els nens i nenes gaudeixin d'una classe al costat del seu públic més entregat, per descomptat, sense la pressió d'haver de pujar encara a l'escenari.

 • Si cursa d'EI5 a 1r podràs gaudir de veure'l o veure-la brillar en escena al costat dels seus companys i companyes en un Teatre de Barcelona.

Sigui en el format que sigui, és un moment molt especial i emocionant per a tota la família que es prepara amb molta il·lusió.

opinion-escuela-teatro-musical-exit-escenic-google.png

4,9/5     +50 valoracions

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES?

Ens enorgulleix saber que han recorregut a EXIT més de 3000 famílies!

Ruth, mare d'alumna

Una extraescolar ideal per a nens i nenes. És una activitat informal perquè no perden el temps amb uniformes (mallots, etc) de cap mena. Ballen musica actual d'acord a la seva edat. Aprenen a moure's mentre gaudeixen. La meva filla porta dos anys anant i tots surten super contents sempre!

HORARIS I PREUS

Tria el dia que us vagi millor:

Dilluns (I5-2n): de 17:30 a 19:30 (inici del curs 9 de setembre)

Dimarts (I3-I5): de 17:30 a 18:30 (inici del curs 10 de setembre)

Dimarts (1r-2n): de 17:30 a 19:30 (inici del curs 10 de setembre)

PREUS:

Grups dilluns i dimarts (2h): 65€/mes + matrícula (60€)

Grup dimarts (1h): 40€/mes + matrícula (60€)

No sé si apuntar al meu fill a Teatre Musical

Escolta de primera mà l'opinió d'alumnes de totes les edats!

Algunes famílies tenen interès o curiositat per conèixer la ràtio dels nens vs nenes que hi haurà a l'aula i de vegades això pot esdevenir un fre.  

D'una banda sembla que al teu fill li pot encantar i motivar, però de l'altre és difícil trencar amb els cànons més tradicionals que diferencien entre activitats per a nenes i activitats per a nens (i la pressió social que hi ha al darrere).

Sàpigues que cada vegada tenim el plaer de comptar amb un alumnat més divers en el qual totes les persones són benvingudes!

BENEFICIS INF

PER QUÈ ÉS
TAN IMPORTANT
EL TEATRE MUSICAL
A LA INFANTESA?

El teatre musical té molts avantatges per als menuts de la casa, ja que els ajuda a desenvolupar la seva imaginació, creativitat, autoestima, expressió, comunicació, treball en equip, empatia i diversió entre moltes altres.

L'equip pedagògic i docent d'EXIT ho tenim molt present i tenim el privilegi d'ajudar cada dia a nenes i nens a desenvolupar el seu potencial amb les eines que brinden les arts escèniques:

 

 • Augmenta la seva autoestima en sentir-se capaços de cantar, ballar i actuar davant d'un públic.

 • Aprenen a respectar els companys/es i a treballar en grup, afavorint el seu desenvolupament social i afectiuEXIT fomentem a més que facin noves amistats cuidant dels valors de respecte, escolta i empatia.

 • Ajuda a conèixer i gestionar millor les seves emocions.

 • Descobreixen la disciplina i la constància en el treball.

 • Aprenen a desenvolupar-se davant d'un públic, en perdre la por escènica i guanyar confiança en si mateixos.

 • Augmenten el seu sentit del ritme i coordinació corporal.

 • Aprenen llenguatge, art, història, etc., en conèixer diferents obres i autors del teatre musical.

Lista reserva

Cursos de Teatre Musical infantil disponibles:

​T'agradaria fer una classe de prova? 

*El curs té places limitades, fer la classe de prova no garanteix la plaça.

 • En el grup pre-juvenil, fan teatre i cant dins de la mateixa hora?
  Sí, quan són pre-juvenils, aquestes dues disciplines es cursen dins de la mateixa hora. Encara que la principal serà teatre, depenent de la programació, hi haurà dies en què el cant tingui més protagonisme. A final de curs es prepararà l'obra de teatre i les cançons en aquesta classe. Quan l'alumnat és més gran i les cordes vocals estan més madures i preparades, l'assignatura de Cant es cursa en una hora a part i la formació s'amplia de 2 a 3 hores setmanals en total.
 • Quina edat cal tenir per a estar a la franja pre-juvenil?
  Els grups pre-juvenils solen incloure a persones de 9 a 11 anys. Organitzem les classes tenint en compte el factor edat i curs escolar, a més de provar de mantenir unides amistats inseparables d'anys anteriors, per a equilibrar les energies al màxim i que tothom estigui a gust.
 • Quina és la durada del programa de teatre musical pre-juvenil de l'escola?
  Els cursos regulars de Teatre Musical pre-juvenils d'EXIT comencen al setembre i acaben al juny. Cada any lectiu és únic. El contingut de les 2 disciplines és totalment diferent d'any en any. Quan preparem el calendari acadèmic busquem alinear-nos amb el calendari escolar per a facilitar la logística familiar.
 • És necessari tenir experiència? Hi ha prova d'accés en els grups de classes de Teatre Musical pre-juvenil?
  No exigim una experiència prèvia i tampoc realitzem proves de nivell a les persones en franja d'edat prejuvenil (9 a 11 anys) que entren a EXIT. El motiu és que, en aquesta franja d'edat ens centrem en que gaudeixin de la dansa, el teatre i el cant d'una manera divertida i dinàmica, durant 2 hores i d'acord amb la seva etapa madurativa. Si la família té alguna inquietud en particular, ens la pot comentar abans de l'inici del curs per a veure-la junts.
 • Es pot fer una classe de prova en un grup pre-juvenil?
  En principi es pot, sempre que ens avisis amb una mínima antelació et farem arribar per email l'enllaç per a reservar la prova. Això sí, si mentre arriba el dia de la classe de prova s'esgoten les places, es pot perdre l'oportunitat d'entrar al curs d'enguany (i et retornarem els 10€ de la reserva de prova, és clar). D'altra banda, l'experiència ens diu que es necessiten diverses sessions per a decidir si això del Teatre Musical és per a ell o ella. El motiu és que el primer dia sol haver-hi nervis, tot és nou! Companys i profes nous, dinàmiques... Per a aconseguir un ambient segur, de concentració i amè és ideal donar-se un temps, per exemple un mes. Amb el pas de les setmanes podrà anar entrant a les propostes d'exercicis sense judicis, des del joc i de manera oberta. Per això, et recomanem que provi el primer mes per a després poder decidir amb criteri, assegurant-vos la seva plaça, qui prova repeteix! ;)
 • Es pot cursar una sola disciplina en el curs de teatre musical pre-juvenil?
  Gràcies a més de 20 anys d'experiència entre bastidors, hem desenvolupat un mètode pedagògic que s'adapta als diferents perfils i nivells perquè l'alumnat de pre-juvenil li tregui el màxim partit al seu potencial. Es poden cursar les assignatures per separat, però si el motiu és perquè ell o ella pensa que no té la suficient preparació… Per a això estem nosaltres! Et recomanem la formació completa (de 2 hores) on podrà aprofundir i ampliar molt més l'expressió artística, creixerà molt més el seu Jo-escènic, a més que així gaudirà molt més de les dinàmiques de grup i de l'experiència en general . En tot cas, comentar-te també que les persones que reben classes d'una sola disciplina poden optar a participar a l'obra de final de curs juntament amb els seus companys/es (que reben preparació de les 3 disciplines).
 • Es pot cursar una sola disciplina en el curs de teatre musical pre-juvenil?
  Gràcies a més de 20 anys d'experiència entre bastidors, hem desenvolupat un mètode pedagògic que s'adapta als diferents perfils i nivells perquè l'alumnat de pre-juvenil li tregui el màxim partit al seu potencial. Es poden cursar les assignatures per separat, però si el motiu és perquè ell o ella pensa que no té la suficient preparació… Per a això estem nosaltres! Et recomanem la formació completa (de 2 hores) on podrà aprofundir i ampliar molt més l'expressió artística, creixerà molt més el seu Jo-escènic, a més que així gaudirà molt més de les dinàmiques de grup i de l'experiència en general . En tot cas, comentar-te també que les persones que reben classes d'una sola disciplina poden optar a participar a l'obra de final de curs juntament amb els seus companys/es (que reben preparació de les 3 disciplines).
 • I si l'alumne/a que entra a EXIT té bastanta formació en cant, dansa o interpretació prèvia?
  Si busca detalls molt concrets a treballar, perfecte perquè és la nostra especialitat! Comptem amb un professorat actiu professionalment, especialitzat en cada matèria. A cada classe tindrà ocasió de preguntar els teus dubtes i portar-los a la pràctica. I sempre tindrà a la seva disposició l'opció de consultes privades de cant i de participar en màster classes especials de dansa, interpretació i cant que anem impartint durant l'any, encas que encara vulgui més!
 • Quina és la durada del programa de teatre musical per a adults de l'escola?
  Els cursos regulars de Teatre Musical per a adults d'EXIT comencen al setembre i acaben al juny. Cada any lectiu és únic. El contingut de les 3 disciplines és totalment diferent d'any en any. Pots fer tants cursos com vulguis!
 • Quin és l'enfocament principal del programa de teatre musical per a adults? Se centra més en el cant, la dansa o la interpretació?
  T'oferim un programa de teatre musical per a adults equilibrat entre les tres disciplines. El contingut compensat amb el mateix pes per a interpretació, cant i dansa és la millor manera per a assegurar una formació completa i en harmonia ;). Encara que si tu tens la necessitat personal de treballar més una en concret, ens ho pots transmetre per a tenir-ho en compte a l'inici del curs.
 • És necessari tenir experiència? Hi ha prova d'accés en els grups de classes de Teatre Musical per a adults?
  Encara que moltes persones trien EXIT per a reprendre la seva passió pel cant, la dansa o el teatre, no exigim una experiència concreta i tampoc realitzem proves de nivell. El motiu és que el nostre professorat treballa a partir del nivell del qual parteix cada alumna/e. A més, disposem d'una metodologia basada en el fet que, el que realment importa és l'evolució individual i aconseguir potenciar les teves habilitats artístiques, portar-les al següent nivell. És un procés divertit i intens de desenvolupament personal.
 • Quin nivell té el grup d'adults?
  Si et refereixes a l'experiència prèvia de cada alumna/e que forma la el grup de Teatre Musical doncs, depèn! És variada, és clar. Perquè cada persona ha fet un recorregut diferent fins a arribar per fi a EXIT i té unes habilitats innates i preferències diferents. Algunes persones fan aquesta pregunta perquè pensen que a elles els falta o sobra el nivell i no saben si encaixaran. Després se sorprenen amb els resultats a final del curs. Cadascú parteix d'un punt a partir del què el professorat treballa. A principi de curs es passa una enquesta per saber si tens o no experiència prèvia i quins són els teus objectius. D'aquesta manera, l'equip pot incidir de manera més personalitzada per tal que cada alumne assoleixi els reptes que s'ha marcat. Sempre és normal que un alumne tingui un punt fort, que destaqui o es trobi més còmode en una de les tres assignatures, i volen reforçar les altres i posar-les al mateix nivell. La màgia i especialitat de l'equip tècnic d'EXIT és precisament aconseguir que encaixin totes les peces del trencaclosques en harmonia grupal. Segur que tens moltíssim a oferir i per evolucionar sota l'atenta mirada de les teves profes a EXIT i estem desitjant comptar amb tu a escena.
 • Es pot fer una classe de prova al grup de Teatre Musical per adults?
  En principi es pot, sempre que ens avisis amb una mínima antelació et farem arribar per email l'enllaç per reservar la teva prova. Això sí, si mentre arriba el dia de la teva classe s'esgoten les places, perdràs l'oportunitat d'entrar al curs d'enguany (i et retornarem els 10€ de la reserva de prova, és clar). D'altra banda, l'experiència ens diu que es necessiten diverses sessions per a decidir si això del Teatre Musical és per a tu. El motiu és que el primer dia sol haver-hi nervis, tot és nou! Companys, profes, dinàmiques...Per aconseguir un ambient segur, de concentració i amè és ideal donar-se un temps amb més d'una sessió, per exemple un mes. Poc a poc podràs anar entrant a les propostes d'exercicis sense judicis, des del joc i de manera oberta. Llavors els aprofitaràs de gom a gom des del gaudi. Per això, et recomanem que provis el primer mes per a després poder decidir assegurant-te la plaça, qui prova repeteix! ;)
 • Crec que no tinc nivell, prefereixo centrar-me només en una disciplina
  Gràcies a més de 20 anys d'experiència entre bastidors, hem desenvolupat un mètode pedagògic que s'adapta als diferents perfils i nivells perquè li treguis el màxim partit al teu potencial. Pots cursar les assignatures per separat, però si el motiu és que penses que no tens la suficient preparació… Per a això estem nosaltres! Et recomanem fer la formació completa perquè podràs aprofundir i ampliar molt més la teva expressió artística, creixerà molt més el teu Jo-escènic, a més que així gaudiràs molt més les dinàmiques de grup i l'experiència en general . En tot cas, comentar-te també que les persones que reben classes d'una sola disciplina poden optar a participar en l'obra de final de curs juntament amb els seus companys (que reben preparació de les 3 disciplines)
 • Tinc bastanta formació en cant, en dansa o en interpretació…
  Si controles molt una de les disciplines en particular i el que busques és millorar i perfeccionar-te en aquella àrea… Perfecte perquè és la nostra especialitat! Comptem amb un professorat actiu professionalment i especialitzat en cada matèria que t'acompanyarà i t'ajudarà a complir els teus objectius individuals. A més, tens l'opció de fer sessions de cant particular si vols arofundir-hi, i de participar en masterclasses especials de dansa, d'interpretació i de cant que anem oferint durant el curs amb diferents professionals del sector si encara vols més!
 • De quina edat seran les meves compis? Com seran?
  Els grups d'adults solen incloure a persones des dels 18 anys fins a uns 50 i escaig (o més). Perquè et facis una idea de l'edat mitjana del grup, el curs passat va ser de 30 anys aprox. En aquest cas, els més joves i els més grans es nodreixen mutuament de les seves experiències i sorgeixen dinàmiques molt enriquidores (i grups molt units!). Estaràs còmode/a i ho passaràs genial perquè coneixeràs a gent que comparteix la teva passió. Cada any ens centrem en agrupar els grups per nivell de compromís i necessitats artístiques, després el Teatre Musical i les profes fan la seva màgia perquè tot encaixi amb EXIT, per equilibrar les energies al màxim i que tothom estigui a gust.

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS

TENS MÉS PREGUNTES?

PARLEM!

Carrer Sant Magí 17, Barcelona

(Metro Lesseps)

932171206 (horari de tardes)

687294274 (només whatssapp)

Moltes gràcies!

ELS NOSTRES CURSOS

Reserva plaça i viu la màgia del teatre musical!

bottom of page