top of page
teatre-musical-barcelona-joves-exit

TEATRE MUSICAL PER A JOVES

El Teatre Musical Juvenil està adreçat a tots els joves que vibren amb les tres àrees les arts escèniques: el cant, la dansa i la interpretació. Sabem que és un moment molt important i delicat de la seva vida, i que han de compaginar moltes obligacions, i justament a EXIT hi trobaran aquest espai on compartir la seva passió amb altres joves, desconectar de la seva rutina i fins i tot arribar a professionalitzar-se amb la guia del nostre professorat exitós.

EN QUÈ CONSISTEIX?

Complement ideal per a alumnes del Batxillerat Escènic o que el vulguin cursar

DANSA

Al més pur estil de Broadway, a classe de Dansa es treballarà a partir d'escalfaments amb base tècnica de jazz, diagonals, variacions i coreografies de musicals, millorant la tècnica, flexibilitat, memòria, actitud i performance.

INTERPRETACIÓ

A les classes d'interpretació l'alumnat construirà situacions i personatges per entendre els seus objectius, l'estat emocional, el pensament intern, les accions dramàtiques, els seus conflictes, circumstàncies i transicions. Es dóna prioritat a crear una xarxa de seguretat on hi tingui cabuda la proba i l'error, part fonamental de tot aprenentatge.

CANT

La classe de cant se centra en l'aprenentatge de  tècnica vocal: projecció de la veu, tonicitat, vocalització, harmonia i repertori grupal i individual. 
 

També hi ha l'opció de fer classes de cant particular.

escola-teatre-musical-juvenil-barcelona-exit

ON STAGE

A final de curs es presentarà el muntatge d'una obra de teatre musical que l'alumnat compartirà amb el públic més especial: la família i els amics i les amigues. 

 

És un moment molt especial i emocionant per a tota la família que es prepara amb molta il·lusió i se celebra a un Teatre de Barcelona!

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES?

Ens enorgulleix saber que han recorregut a EXIT més de 3000 famílies!

Judith, mare d'alumna

"Espectacular en tots els sentits. No hi ha cap mostra més gran d'EXIT que veure la teva filla amb tantes ganes d'anar a l'Escola. Per alguna cosa deu ser.  Amb ganes de començar el proper curs i tornar a gaudir del teatre."

Ancla 1

Cursos de Teatre Musical per a joves disponibles:

No hi ha res per reservar en aquest moment. Torna-ho a comprovar aviat.
Perque esimportant teatre

PER QUÈ ÉS
TAN IMPORTANT
EL TEATRE MUSICAL
A L'ETAPA DE L'ADOLESCÈNCIA?

El teatre musical té molts avantatges per a l'adolescència. Val la pena l'esforç! L'equip pedagògic i docent d'EXIT ho tenim molt present. Per haver-ho viscut en la nostra pròpia adolescència i perquè tenim el privilegi d'ajudar cada curs a joves que aconsegueixen desenvolupar les seves habilitats gràcies a les eines que els aportem amb les arts escèniques:

 • Milloren la seva autoestima, en sentir-se capaces de cantar, ballar i actuar davant d'un públic.

 • Aprenen a respectar als altres i a treballar en equip, en compartir escenari i cooperar amb els seus companys/es. A EXIT fomentem a més que facin noves amistats cuidant dels valors de respecte, escolta i empatia, augmentant el sentiment de pertinència :).

 • Els ajuda a conèixer i gestionar millor les seves emocions.

 • Descobreixen la disciplina i la constància en el treball.

 • Milloren la seva preparació i les seves “taules” per a parlar en públic.

 • Milloren en habilitats socials: doncs en rebre entrenament especial en gestió emocional, treball en equip i eines per parlar en públic, tindrà més recursos al seu abast per a entaular amistats allà on vagi.

 • Reforcen les tècniques de memorització. Això els aportarà una ajuda extra en el seu rendiment escolar.

 • Milloren la seva capacitat organitzativa, amb ajuda del professorat, que l'ajudarà a establir les seves pròpies metes per a preparar l'obra musical cada setmana.

 • Milloren el seu sentit del ritme, coordinació corporal i habilitats psicomotrius en practicar el cant i el ball.

 • Aprenen llenguatge, art, història, etc, en conèixer detalladament diferents obres i autors del teatre musical. 

 • Ajuda a enfortir el vostre vincle perquè, no sols li estàs brindant l'oportunitat d'assistir a una activitat que l'interessa molt, sinó que podràs celebrar els seus assoliments a final de curs assistint a la mostra. 

ELS NOSTRES CURSOS

Reserva plaça i viu la màgia del teatre musical!

TENS DUBTES?

Carrer Sant Magí 17, Barcelona

(Metro Lesseps)

932171206 (horari de tardes)

687294274 (només whatssapp)

PARLEM!

Moltes gràcies!

bottom of page