top of page
adults-exit-escenic-escola-especialitzada-teatre-musical-barcelon-opacidad45a.jpg

TEATRE MUSICAL PER A ADULTS

SENT LA MÀGIA DE BROADWAY A BARCELONA

SOMIES PUJAR A L'ESCENARI PERÒ:

 • no saps si estaràs a l'alçada i et fa por fer el ridícul?

 • ja tens una mica d'experiència i/o busques un grup de persones amb la teva mateixa passió i compromís pel teatre musical?

 • entre cant, ball i interpretació, tens punts forts i febles i necessites acompanyament personalitzat per a equilibrar les teves habilitats?

 • necessites desconnectar de l'estrès del dia a dia i divertir-te?

 • no has fet mai cap classe però tens moltes ganes de passar-ho bé i de deixar-te anar? 

EN QUÈ CONSISTEIX EL CURS DE TEATRE MUSICAL PER ADULTS?

El curs de teatre Musical per adults és un curs regular de setembre a juny que concentra en el mateix dia les tres disciplines: dansa, teatre i cant d'una manera divertida, dinàmica i professional.  I no, no necessites experiència prèvia! El professorat et guiem en tot!

DANSA

A la classe de Dansa es treballa a partir d'escalfaments de base tècnica jazz, diagonals, variacions i coreografies al més pur estil Broadway, on podràs millorar la teva tècnica, flexibilitat, memòria, actitud i performance.

INTERPRETACIÓ

A la classe d'Interpretació es construiran situacions i personatges per entendre els seus objectius, l'estat emocional, el pensament intern, les accions dramàtiques, els seus conflictes, circumstàncies i transicions. Primer a partir d'exercicis d'improvisació guiats per arribar de manera natural i fluida a la dramatització. 

CANT

A classe de cant experimentaràs amb la teva veu per aprendre o perfeccionar la teva tècnica: projecció vocal, tonicitat, vocalització, harmonia i repertori individual i grupal.

I si una hora a la setmana se't queda curta, també tens l'opció de fer classes de cant particular.

escola-teatre-musical-juvenil-barcelona-exit
escola-teatre-musical-adults-exit-barcelona

ON STAGE

Treballem cuidant-te des de l'inici del procés perquè perfeccionis o desenvolupis des de zero la tècnica que necessitis de cada disciplina.

Durant el procés,  viuràs l'experiència d'invertir el teu temps en allò que t'apassiona de veritat. Il·lusió, nervis, frustració, superació… Serà intens i comptaràs amb el teu equip de professors i professores, els teus companys i companyes i la direcció d*EXIT Escola de Teatre Musical per a aconseguir-ho!

A final de curs, podràs gaudir de pujar a l'escenari i brillar en un Teatre de Barcelona amb l'obra que haureu estat preparant amb tanta emoció tot el grup.

NOU CURS

Teatre Musical ara també al MATÍ

A més de les formacions regulars de tardes, ara estrenem un curs especialment pensat per aquells/es que només tenen disponibilitat al matí i que sempre han pensat que els agradaria provar què és això de les arts escèniques o reprendre el contacte artístic! Doncs... és el moment de llençar-se a la piscina!

 

T'oferim un espai on fer un tast del que vol dir: actuar, cantar i ballar a la vegada; on "fer-ho bé o malament" o "equivocar-se" no existeixen i on el nivell només el poses tu i les teves ganes! ARA TAMBÉ AL MATÍ!

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES?

Ens enorgulleix saber que han recorregut a EXIT més de 3000 famílies!

Laura, alumne

"Èxit és un oasis d’il•lusió on superar-se dia a dia per apendre a cantar, ballar i interpretar.  La flexibilitat, l’empatia, l’entrega i les ganes són els pilars fonamentals d’un centre amb nivell tècnic i humà"

Cursos de Teatre Musical per a adults disponibles:

Ancla 1
PRQUÈ ES IMPORTANT

PER QUÈ ÉS
TAN IMPORTANT EL 
TEATRE MUSICAL
PER A ADULTS?

 • Augmenta la teva autoestima i millora la teva autoconfiança, en superar el repte de final de curs de cantar, ballar i actuar enfront d'un públic.

 • Aprens a treballar en equip en un projecte que t'apassiona.

 • Coneixes a gent amb els teus mateixos interessos i preferències amb els quals fer plans que realment et venen de gust, no tot serà sofà i peli!

 • T'ajuda a identificar i gestionar millor les teves emocions, dins i fora d'escena. Fins i tot et pot ajudar a alliberar estrès i controlar l'ansietat.

 • Actuar enfront de públic genera una descàrrega d'adrenalina sana que enganxa!

 • Millores la teva expressió corporal i t'assegures tenir un moment a la setmana per a estirar, desentumir el cos i cuidar-te d'una manera divertida.

 • Exercites la teva memòria, en aprendre't el guió del muntatge.

 • Augmentes el teu sentit del ritme i coordinació corporal, en practicar el cant i el ball.

ELS NOSTRES CURSOS

Reserva plaça i viu la màgia del teatre musical!

TENS DUBTES?

Carrer Sant Magí 17, Barcelona

(Metro Lesseps)

932171206 (horari de tardes)

687294274 (només whatssapp)

PARLEM!

Moltes gràcies!

bottom of page