top of page
teatre-musical-infantil-barcelona-gracia-exit

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

TEATRE, DANSA, CANT A LA TEVA ESCOLA

Estàs valorant introduir TEATRE, CANT i/o DANSA a l'escola on treballes o a l'escola de les teves filles i fills però..

...comences des de zero i creus que és un procés administratiu feixuc, tot i que busques noves activitats artístiques de prestigi per a la teva escola.

...no trobes la manera, tot i que pertanys a la AFA, de fer-ho amb els horaris que realment van millor a les famílies i us permeten conciliar.


...busques una nova oferta d'extraescolars d'arts escèniques que estiguin bé de qualitat-preu i et treguin maldecaps

EN QUÈ CONSISTEIX L'ACTIVITAT DE TEATRE MUSICAL EXTRAESCOLAR?

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: COM HO FEM?

Des del joc

Sabem que les activitats extraescolars tenen lloc durant l'estona d'esbarjo o al final de la jornada escolar, i per això hem desenvolupat una pedagogia específica basada en les necessitats de l'alumnat a partir de la nostra experiència en la docència i en la pedagogia teatral.

La nostra programació està pensada i dissenyada per edats.  Apropem el teatre, el cant i la dansa des del joc, respectant l'etapa madurativa i amb una durada d’acord amb la seva capacitat de concentració.

1

2

Amb il·lusió i amb tu

Creem vincles tant amb l'alumnat com amb les famílies i l'escola, fent un seguiment individual de tot el procés artístic i personal.

El programa inclou la preparació d'un projecte teatral que assagem amb molta il·lusió i que culmina amb la mostra a final de curs, servint-nos d'excusa per posar en pràctica els aprenentatges assolits i compartir-ho amb les famílies, les amistats i l'escola. Val a dir que aquesta darrera fase d’escenificació és el resultat i no l’objectiu de l’activitat, ja que es prioritza el procés i l'aprenentatge. 

3 en 1: Teatre, Cant i Dansa

L'extraescolar de Teatre Musical té com a assignatura troncal el teatre, però hi inclou el tast de la dansa i el cant, integrant-les a través d'un aprenentatge lúdic i dinàmic. Cadascuna aporta unes competències específiques que enriqueixen l'alumnat de manera transversal.

 

Posem a la teva disposició el dossier informatiu amb tota la informació.

3

4

Fàcil i amb Suport

Sabem que la coordinació d'una activitat porta molta feina extra per a la direcció de les escoles i/o famílies. Per això, posem els nostres més de 12 anys d'experiència a la teva disposició per ajudar-te.

I si ho prefereixes, per un cost addicional també ens podem ocupar de tot: gestió administrativa, comunicació, entrega d'informes, i coordinació i gestió de la mostra de final de curs. 

OBJECTIUS DIFERENTS A CADA ETAPA ESCOLAR

La programació està dissenyada segons els diferents nivells educatius, (Infantil, Primària, Secundaria, ESO i BATXILLERAT) adaptant-nos a cada curs.  Procurem afavorir les relacions socials, el treball en equip, fomentant la creativitat com a mitjà per a vehicular les emocions. Vols saber a més a més els continguts que proposem? Demana el teu dossier informatiu

Etapa Infantil

El joc és la base perquè els infants despleguin els seus recursos expressius, orals i corporals. Ens hi apropem també a través de contes, titelles, cançons o joc simbòlic afavorint la participació, la desinhibició, la il·lusió, la màgia i la imaginació.

Posem a la teva disposició el dossier informatiu amb tot el que necessites saber.

Etapa Primària

El joc com a activitat creadora ens permet l’autoexpressió de la personalitat infantil i el seu desenvolupament integral a partir de contes i relats, improvisacions i premises guiades, cançons i balls. Incidim en l’expressió oral i corporal, el gest, la intenció, la motivació i l’acció dels personatges a través dels quals descobrim el món que ens envolta.

 

Posem a la teva disposició el dossier informatiu amb tot el que necessites saber.

Etapa Secundària

En aquesta etapa tan sensible ens centrem en l’autoestima, el sentiment de pertinença i l’augment de la confiança en un mateix i en el grup a través del joc teatral, potenciant la memòria, la gestió de l’estrés, la creativitat i l’empatia, reconeixent en els personatges teatrals les estructures psicològiques i els paradigmes, analitzat circumstàncies vitals alienes, confrontant-les amb la realitat social i cultural pròpia i present.

 

Posem a la teva disposició el dossier informatiu  amb tot el que necessites saber.

Escoles que han confiat en EXIT

Parlem!

+34 687294274

Carrer Sant Magí 17, 08006 Barcelona

Dilluns a divendres de 17 a 20

Vols rebre el dossier informatiu amb més detalls?

En breu t'enviarem el dossier informatiu i contactarem amb tu. Moltes Gràcies!

Els cursos regulars a EXIT

Si amb les extraescolars no en tens prou, tens tambè els nostres cursos regulars a EXIT!

bottom of page