top of page
teatre-musical-infantil-nens-nenes-barcelona-exit.jpg

TEATRE MUSICAL PRE-JUVENIL

INSCRIPCIONS OBERTES 24/25

 • Busques una activitat divertida i molt completa, que s'adapti als horaris i necessitats de la teva família a Barcelona?

 • Veus que a la que sona música es posa a cantar i/o a ballar i vols oferir-li un espai on pugui explorar la seva faceta artística?

 • Al teu fill o filla li costa una mica socialitzar i/o expressar-se?

Cursos de Teatre Musical Pre-Juvenil disponibles:

EN QUÈ CONSISTEIX?

Curs regular de setembre a juny que integra en el mateix dia tres disciplines: dansa, teatre i cant d'una manera divertida i dinàmica amb un professorat professional.

DANSA

A classe de Dansa entrenarà diverses tècniques i estils: dansa jazz, modern jazz, clàssic i contemporani, una mica de tot! Notarà sessIó a sessió com incrementen les seves habilitats i entrenarà memòria corporal, flexibilitat i versatilitat dalt l'escenari per a complir amb EXIT els seus somnis més musicals.

TEATRE I CANT

La sessió de Teatre i Cant té com a eix central la Interpretació amb algunes pinzellades de Cant. Es proposaran exercicis d'improvisació guiats per explorar situacions dramàtiques i emocionals per després dur a terme representacions individuals i col·lectives de conflictes, textos i escenes. En quant al material de cant, incidiran en l'afinació, l'harmonia, el tempo i la musicalitat d'un repertori seleccionat per a cada grup.

teatre-musical-nens-nenes-barcelona-exit.jpg

ON STAGE

A final de curs pujaran a l'escenari per presentar el muntatge d'una obra musical i compartir-la amb el públic més especial: la família i les amistats. ​

 

És un moment molt emocionant que es prepara amb molta il·lusió i se celebra en un Teatre de Barcelona!

Cursos de Teatre Musical Pre-juvenils disponibles:

Lista reserva

QUÈ DIUEN DE NOSALTRES?

Ens enorgulleix saber que han recorregut a EXIT més de 3000 famílies!

Judith, mare d'alumna

"Espectacular en tots els sentits. No hi ha cap mostra més gran d'EXIT que veure la teva filla amb tantes ganes d'anar a l'Escola. Per alguna cosa deu ser.  Amb ganes de començar el proper curs i tornar a gaudir del teatre."

PER QUÈ ÉS
TAN IMPORTANT
EL TEATRE MUSICAL
A LA INFANTESA?

El teatre musical té molts avantatges per als infants, ja que els ajuda a desenvolupar la seva imaginació, creativitat, autoestima, expressió, comunicació, treball en equip, empatia i diversió entre moltes altres.

L'equip pedagògic i docent d'EXIT ho tenim molt present i tenim el privilegi d'ajudar cada dia a nenes i nens a desenvolupar el seu potencial amb les eines que brinden les arts escèniques:

 • Milloren la seva autoestima, en sentir-se capaces de cantar, ballar i actuar davant d'un públic.

 • Aprenen a respectar als altres i a treballar en equip, en compartir escenari i cooperar amb els seus companys/es. A EXIT fomentem a més que facin noves amistats cuidant dels valors de respecte, escolta i empatia, augmentant el sentiment de pertinència :).

 • Els ajuda a conèixer i gestionar millor les seves emocions.

 • Descobreixen la disciplina i la constància en el treball.

 • Milloren la seva preparació i les seves “taules” per a parlar en públic.

 • Milloren en habilitats socials: doncs en rebre entrenament especial en gestió emocional, treball en equip i eines per parlar en públic, tindrà més recursos al seu abast per a entaular amistats allà on vagi.

 • Reforcen les tècniques de memorització. Això els aportarà una ajuda extra en el seu rendiment escolar.

 • Milloren la seva capacitat organitzativa, amb ajuda del professorat, que l'ajudarà a establir les seves pròpies metes per a preparar l'obra musical cada setmana.

 • Milloren el seu sentit del ritme, coordinació corporal i habilitats psicomotrius en practicar el cant i el ball.

 • Aprenen llenguatge, art, història, etc, en conèixer detalladament diferents obres i autors del teatre musical. 

 • Ajuda a enfortir el vostre vincle perquè, no sols li estàs brindant l'oportunitat d'assistir a una activitat que l'interessa molt, sinó que podràs celebrar els seus assoliments a final de curs assistint a la mostra. 

beneficis pre-joves

ELS NOSTRES CURSOS

Reserva plaça i viu la màgia del teatre musical!

TENS PREGUNTES?

Carrer Sant Magí 17, Barcelona

(Metro Lesseps)

932171206 (horari de tardes)

687294274 (només whatssapp)

PARLEM!

Moltes gràcies!

bottom of page