top of page
Chica feliz

MOSTRES DELS MÉS PETITS

ACOMPANYEM LA INFÀNCIA AMB MÀXIMA CURA 

PER QUÈ UNA MOSTRA A l'AULA I NO AL TEATRE?

L'elecció de realitzar fer la mostra a classe amb infants de 3 a 5 anys és una tria pensada per cuidar els processos dels infants:

  1. Familiaritat i seguretat: Els nens i nenes d'aquestes edats necessiten sentir seguretat, i en un dia tan especial com la mostra, fer-ho en l'entorn habitual els ajuda a controlar la situació i els nervis del dia; d'aquesta manera es poden centrar en mostrar el que han après sense sentir-se sobrepassats per un espai nou.

  2. Menys estrès: L'aula és un espai reduÏt, i això implica que podem tenir un públic acotat i controlat. Actuar en un teatre per a una platea plena pot representar una experiència molt emocionant, però també volem que estiguin preparats per viure-la amb il·lusió i de manera positiva. 

  3. Accés als familiars: Tenir la mostra a l'escola dins el mateix horari de l'activitat fa que sigui més fàcil per a les famílies assistir-hi i organitzar-se. 

  4. Concentració i atenció: En un entorn familiar com l'aula, és més probable que els infants mantinguin la seva concentració i atenció, perment que l'experiència sigui més enriquidora per a ells, i reduÏnt el nivell de dificultat d'actura en un espai més gran, on han de tenir en compte la projecció de la veu, la dicció i altres aspectes tècnics que reservem per als nivells següents. 

En resum, fer la mostra a l'aula a aquestes edats prioritza el seu benestar emocional, la seva comoditat i l'accessibilitat per a les famílies, mentre manté l'enfocament en el seu aprenentatge i desenvolupament artístic.

IMG_3687.jpg
IMG_3825.jpg
IMG_3691.jpg
IMG_3683.jpg

MÉS INFO

El dimarts 18 de juny 2024 esteu convidats i convidades a l'aula oberta de dansa 👯i de teatre 🎭que realitzarem a l'escola amb els alumnes/as d'infantil.

Hora entrada del Públic : 18:00 (l'alumnat ha de venir com sempre a les 17:30)

Finalització: 18:30

 📍Lloc : Escola EXIT

Com l'espai és reduït, demanem dos assistents per artista 🤪

bottom of page