top of page

Arriba Halloween a l'escola!

Els que ja porteu uns anys formant part de la família exitosa ja sabeu que el Halloween és una festa que ens encanta! Així que hem dedicat tota la setmana a fer activitats artístiques relacionades! Voleu saber quines?

A teatre hem creat escenes de por a partir de l'imaginari de l'alumnat, que a més han enriquit amb disfresses, il·luminació i attrezzo. Portar una idea a terme no és fàcil. Els grups encara s'estan coneixent (recordeu que vam començar les classes tot just aquest octubre!) i aquest treball ha sigut l'excusa perfecta per conèixer millor els companys/es de l'aula i descobrir l'imaginari de cadascú (sabíeu que l'ET, sí, l'extraterrestre, pot fer por?)


A dansa, l'Aymeric (un altre fan del gènere del terror) ha presentat una coreografia amb el grup pre-juvenil que podeu veure al nostre Instagram o a Tik Tok (@exitescenic). Sota la guia del professor, les alumnes han desenvolupat els seus passos amb una petita història coreografiada que us posarà els pels de punta!


Finalment, hem fet un Tutorial de maquillatge amb el pas a pas per arribar al resultat de la foto.

On ho podeu veure? Doncs novament podeu seguir els 5 passos (senzills i amb molt poc material) al nostre Instagram. Una demostració que amb una mica d'imaginació es pot fer una disfressa terrorífica!

Si us inspireu i el feu aquests dies (com l'Agustina, BRAVO!), no us oblideu d'etiquetar-nos o enviar-nos una foto per whatssap, que ens farà molta il·lusió!

Caracterització a càrrec de la Dèlia Benito (professora exitosa i maquilladora professional).

26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page