top of page

Ballar davant la càmera!

Els exitosxs de les formacions juvenils han tastat què significa posar-se davant d'una càmera per ballar! Sí, només ballar!


Acostumats a defensar les tres branques (la interpretació, el cant i la dansa), posar el focus només en una matèria i amb un càmera professional posant la mirada a cadascun dels moviments, posa força nerviós, tal com ens comenta la Lucia Solano:


"Al principi estava nerviosa, però després ho vaig gaudir moltíssim, i m'agradaria molt repetir-ho! "- Lucia Solano

Els artistes han interpretat dues coreografies de la mà de la Geromine i l'Aymeric, els nostres súper professors de dansa! Ha sigut una nova experiència, única per a tots i totes! A més, acostumats al llenguatge teatral, on no existeix la possibilitat de corregir un error, un gran avantatge que hem trobat és que, el fet de gravar ens ha ofert la possibilitat de repetir la coreografia fins a quedar satisfets de la feina.


"Se'm va fer estrany tenir al càmera tan a prop, però després veient el vídeo em va encantar."- Mariona González

El resultat? El vam penjar al nostre instagram (@exitescenic)! Us deixem les dues peces a continuació per si us les vau perdre!


Grups Juvenils de dijous - Professors: Aymeric Forner i Geromine González


"Fa poc que ballo i em sentia amb una mica de pressió, però la segona vegada que ho vam fer em vaig motivar molt i m'ho vaig passar molt bé!" - Maya Denny

Grups Juvenils de divendres- Professor: Aymeric Forner

61 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page