top of page

Benvinguda "nova normalitat"

Updated: Aug 31, 2020Després d'un curs diferent i d'unes vacances estranyes, obrim de nou les portes de l'escola emocionades i preparades per donar la benvinguda a la "Nova Normalitat". Hem estat treballant per crear un espai segur per a l'alumnat i el professorat, amb moltes mesures de seguretat i prevenció, neteja i desinfecció, protocols d'entrada i de sortida, comunicació... que no falti de res quan parlem de salut!


FEM MÀGIA AMB EL CALENDARI!


I com amb imaginació tot s'hi val, hem canviat el nom de setembre pel de juny i arrencarem l'inici de curs amb el final! Sí, començarem amb més força que mai retrobant-nos amb tots els grups, reprenent les obres que tantes vegades vam pensar que no veurien la llum per omplir de nou els teatres (#culturasegura) el 4 i 18 d'octubre!


I et preguntaràs: aleshores, quan comença el curs?

Molt bona pregunta #exitós i #exitosa! La primera setmana d'octubre estrenarem el Curs 2020-21, amb nous companys/es, algun canvi en l'horari i alguna sorpresa més!


T'estàs esperant a inscriure't per veure com va la cosa?


Entenem que en aquests moments tan incerts, tots anem amb peus de plom i amb la paraula "incertesa" als llavis. Tot i així, nosaltres estem vestides de positivisme i estem segures que aquest curs serà normal i presencial. Així que no badis, fes la INSCRIPCIÓ, que enguany les PLACES SÓN MOLT LIMITADES i ja hi ha grups sense lloc!


31 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page