top of page

Benvingut 2021!

No podem triar la música que ens posa la vida, però sí com ballar-la o cantar-la!


Canviem el 0 per l'1, i tot i les adversitats amb què comencem, això només ens podrà enfortir, fer créixer i aprendre, aixi que, siguis com siguis, benvingut 2021!



Les mesures no paren de canviar, però si no pots venir a EXIT, EXIT ve a casa teva! Comença l'any com tu decideixis, però que cap virus et pari!


I ja que la situació actual és complicada, volem posar de la nostra part i fer-te més fàcil i pràctic el teu dia a dia. Per això ara entrar a les classes online serà ultramegarxisuperfàcil!

Hem creat l'AREA D'ALUMXS, un espai privat al que només hi podeu accedir els alumnxs exitosxs, i des del que entrar directament a EXIT VIRTUAL!


Vols saber com funciona? Et deixem una explicació!


Tancaments d'establiments, d'activitats, de feines... el 2021 ha començat amb el peu esquerre, però calma, que tot just hem estrenat l'agenda del nou any i ens queden un munt de mesos per posar l'altra peu. I quan ens deixin, aprofita per sortir de casa i anar al teatre, una experiència per gaudir i compartir amb els teus amics i familiars i enfrontar aquest nou any amb il·lusió.

Si no les tens totes i prefereixes esperar a que passi el temporal, et recordem que el sector cultural és un dels més segurs! Posa't la mascareta i no te'n perdis cap!




13 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page