top of page

Calendari d'advent artístic!

Comença el compte enrere fins a les Festes de Nadal amb el popular Calendari d'advent, una d'aquelles tradicions que sempre agraden. Despertar-se, anar corrents a la cuina (o al lloc on tinguis el calendari) per obrir la finestreta i descobrir-hi una xocolatina, uns llapis de colors, una figureta... o en aquest cas... despertar-se, obrir l'instagram (o el facebook per als qui el prefereixin) i descobrir una sorpresa artística!



En un any tan complicat per a les arts escèniques, creiem que ara més que mai és important omplir cada dia de teatre, cant, dansa, música i molta creativitat. Només has de seguir el compte de l'escola i lliscar cada dia per gaudir del que us hem preparat: felicitacions originals, decoracions, obres de teatre, coreografíes, cançons i molt més!


Fes-nos saber que ens veus i dóna like, comenta o comparteix!

Un clic ens ajuda molt!


VULL PARTICIPAR: Forma part del nostre calendari! Envia'ns una foto o un vídeo artístic tenint com a tema principal "El Nadal" al nostre whatssap (687294274) o al Drive de l'escola, i t'amagarem a una de les finestretes del calendari!



FORMA PART DEL MES MÉS MÀGIC DE L'ANY!!!

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page