top of page

El nadal més musical que Mai!

Arriba desembre, i amb ell les reunions d'amics i amigues amb esperit nadalenc. Per això hem organitzat una festa per als grups de Teatre Musical d’adults.


La vetllada va estar plenes de riures i sorpreses:

Per començar, un Fotoreclam temàtic de nadal amb reptes (com per exemple: decorar l'arbre de Nadal, representar el Pare Noel, obrir els regals amb un estat d’ànim, acabats d'aixecar, fent poses sincronitzades…

Endevines els títols d'aquestes 4 fotos?





Hi va haver temps per xerrar, per degustar les delícies del pica pica (que bons els pastissets del Pep!), per riure i, per descomptat, per emocionar-nos juntxs al Karaoke!




El públic, que és sobirà, va decidir per una majoria aclaparadora que visquéssim una vetllada on el protagonista va ser el Karaoke! Vam gaudir de cantar juntxs els següents temazos (alguns més de musicals i d’altres de cultura popular):





D’altra banda, sabem de primera mà que hi va haver gent que es va quedar amb les ganes de ballar i d’interpretar, però no patiu que ho tenim anotat per a futures ocasions ;)


Mil gràcies una vegada més a l' Alejandro, l'Àlex, l'Ana, l'Ariadna, la Blanca i la Blanca, la Cristina, l'Ester, el Kiko, la Laia, la Laura, la Letizia, la Lorena, la Lydia, la Marta, la Mònica, el Pep, la Rosa i la Sara per fer del dissabte un dia inoblidable de part de tot l'equip d'EXIT.


I als altres, se us va trobar a faltar, però esperem veure-us a la propera!

Bones festes!



59 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page