top of page

Entrevistem la @soniagara, credora del musical SAYOW


La Sònia Garà, ex-alumna de l'escola EXIT, estrena avui dimecres 6 d'octubre el musical SAYOW, del que n'és, ni més ni menys, la creadora.


Nosaltres no volíem perdre l'oportunitat d'entrevistar-la!



Com vas començar a fer teatre i perquè?

"Des de petita m’ha cridat l’atenció el món artístic, per això, a l’escola on anava, feia totes les extraescolars de teatre, dansa, rítmica… i cada cop vaig tenir més clar que aquesta era la meva vocació. Amb setze anys vaig fer un curs de formació pre-professional d’interpretació i cinema i quan la vaig acabar amb divuit, vaig començar a formar-me professionalment."


En quin moment i perquè decideixes crear el teu propi projecte?

"Quan vaig acabar la formació professional a EXIT vaig veure que hi havia poques oportunitats per accedir al món laboral. Per tant, m’havia d’espavilar d’alguna manera per poder començar a treballar.

Crear un projecte propi era un recurs complicat, però alhora molt motivador i vaig apostar per ell."

Com tries l'equip de SAYOW?

"L’equip actual de SAYOW s’ha format a partir de dues vies totalment diferents: alguns a partir d’un casting i d'altres després d’haver treballat amb ells professionalment o d’ haver fet la mateixa formació teatral a EXIT".


Tens algun moment/cançó preferit de l'obra?


"Em quedo amb la cançó de ES EL FIN,. Penso que és el moment on el musical crèix i es fa vulnerable. En aquell moment es crea un clima molt realista i cada personatge es remou per dins. Tota la companyia vivim aquell moment intensament i es crea una atmósfera especial."


Perquè hem de venir a veure Sayow?

"Sexo, amor y otros whatsapp, és un musical diferent, què trenca amb la tònica dels musicals, perquè és una historia coral, on tots els personatges són importants i totes les trames tenen el seu pes. Com la vida real, on ningú és menys o més important, totes les histories ho són. Fem sàtira de comportaments, de temes banals, de normes no escrites i també fem crítica de les xarxes socials, de la manera de relacionar-nos per mitjà d’elles. Però a la vegada també es creen conflictes reals i vulnerables, que poden atrapar a l’espectador."


Pròxims projectes, somnis per fer realitat?

"Ara mateix tinc tres projectes força diferents al forn! Poc a poc espero que vagin agafant força. I com a somni, sempre he dit que un d’ells es portar Sexo, amor y otros whatsapps a Madrid, tant de bo algún dia passi! I a nivell personal, doncs, m’encantaria aconseguir formar part d’una gran producció teatral."



Moltes gràcies Sònia pel teu temps, ens veiem a la Sala Barts Club aquest octubre (dimecres i divendres)!!!

25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page