top of page

Febrer, aquest mes podrem veure'ns ja presencialment? En tenim moltes ganes!!Continuem al peu del canó després de tot el que està passant, amb el vostre suport, sense el qual tot això no seria possible.


No sabem com evolucionarà la pandèmia, si en breus podrem tornar a omplir les aules amb l'alegria i el talent dels nostres alumnes o si encara falten algunes setmanes, però creuarem els dits ben fort i desitjarem amb totes les nostres forces poder tornar a la presencialitat al més aviat possible!


Així que, com no podia ser d'una altra manera, continuem treballant al 200% per donar el millor de nosaltres cada dia, i molt contentes us presentem de nou....


El Curs de Preparació per les Proves d'Accés a l'INSTITUT DEL TEATRE!!!


Obrim les inscripcions per a aquells que vulguin presentar-se a les proves d'accés per entrar a l'IT, la universitat on cursar el grau en estudis artístics reconegut per la Generalitat.


Amb un intensiu de 50 hores presencials (amb opció de fer-les online si es prefereix), el nostre equip de professors prepararan els aspirants per convertir-se en futurs estudiants de l'IT.

Comencem el 13 de març i les places són molt limitades!
Moltes gràcies per llegir-nos! Ens veiem (esperem) a les aules!!!

19 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page