top of page

La Laia i la Maria participen del programa "InfluenX3r", del SX3



Fa uns mesos un equip de càsting va venir a fer un càsting a EXIT, tot buscant col·laboradors i col·laboradores pel nou programa de l'SX3: "InfluenX3r", un programa que vol descobrir i impulsar nous joves creadors de continguts en català,


Els alumnes que es van presentar a la prova estaven molt il·lusionats, (i també hi havia nervis!), però fer la prova va ser ja una gran experiència per a tots i totes. I quina sorpresa quan vam saber que la Laia i la Maria havien estat seleccionades per participar del programa!

Aquesta setmana han anat a gravar, la watchparty, on els han ensenyat els reptes dels concursants i els han comentat a mode de jurat. I ho hem sabut perquè, quan han arribat a l'escola per a les seves classes de teatre musical regulars, i portaven un somriure gegant a la cara. De seguida ens van explicar com havia anat la gravació i que els havia encantat! Són unes cracks, ja les veureu! I us preguntareu, quan, on, com? Podeu veure el concurs, presentat per la Laia Oli (influencer amb més d'un milió de seguidors a les xarxes socials) a la televisió i a totes les plataformes digitals del canal SX3!


No us les perdeu!



11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page