top of page

Pel·lícules Musicals d'HBO per dies de fred!


Quan fa fred, quedar-se a casa amb una manteta gruixuda i una infusió calenta és el millor dels plans! I si a més podem viatjar a Broadway sense moure'ns del sofà, encara millor per arrodonir-ho!


La plataforma HBOMAX és una de les més completes en tant a pel·lícules musicals, tant clàssiques com modernes.


Hi podreu trobar les darreres estrenes del cinema (2022), fins a les pel·lícules de sempre, amb títols que es remunten l'any 1939!

Un viatge en el temps a través del gènere musical!



ELVIS (2022):

La pel·lícula explora la vida d'Elvis Presley a través de la música i del prisma de la seva relació amb el coronel Tom Parker, el seu enigmàtic manager. La història aprofundeix en la complexa dinàmica que existia entre Presley i Parker que abasta més de vint anys, des de l'ascens de Presley a la fama fins a la seva fama sense precedents, en el context de la revolució cultural i la pèrdua de la innocència als Estats Units.


IN THE HEIGHTS (2021):


Basat en el musical de Broadway, segueix a un grup de veïns del barri Washington Heights, a Nova York. El protagonista és Usnavi, el simpàtic amo d'un celler, criat per la seva àvia, que somia amb tornar algun dia al seu República Dominicana d'origen; l'àvia Clàudia, que exerceix el rol d'àvia per a molts dels veïns del barri; Vanessa, de qui Usnavi està perdudament enamorat; i Nina, una vella amiga d'Usnavi que torna al barri després de molt de temps, portant-li notícies inesperades als seus pares, els qui han estat estalviant tota la vida per a donar-li una millor educació acadèmica que la que ells van tenir.


A STAR IS BORN (2018):


Jackson Maine és una estrella consagrada de la música que una nit coneix i s'enamora d'Ally, una jove artista que lluita per tirar endavant en el món de l'espectacle. Just quan l'Ally està a punt d'abandonar el seu somni de convertir-se en cantant, Jack decideix ajudar-la en la seva carrera cap a la fama. Però el camí serà més dur del que imagina.



LA LA LAND (2016):

Mia, una jove aspirant a actriu que treballa com a cambrera mentre acudeix a càstings, i Sebastian, un pianista de jazz que es guanya la vida tocant en sòrdids tuguris, s'enamoren, però la seva gran ambició per arribar al cim en les seves carreres amenaça de separar-los.


CHICAGO (2002):

Chicago narra la història de dues dones del món de l'espectacle que, després d'assassinar a les seves respectives parelles, intenten que el seu cas judicial sigui el centre d'atenció tant de la premsa de Chicago com d'un prestigiós advocat. La promesa d'aventura i oportunitat que ofereix la Ciutat dels Vents enlluerna a Roxie Hart, una innocent i extravertida cantant que somia amb cantar i ballar per a sortir de la seva vida grisa.




LITTLE SHOP OF HORRORS (1986):

Seymour, un jove dependent d'una floristeria, està enamorat de la seva companya Audrie, però ella surt amb un sàdic dentista. Un dia, just després d'un estrany eclipsi, Seymour compra una petita planta, a la qual bateja com Audrie II. La planta començarà a moure's i fins i tot a parlar amb Seymour, de manera que es converteix en una atracció per a la ciutat. El que ningú sap és que es tracta d'un ésser abominable que s'alimenta de sang humana.


SINGING IN THE RAIN (1952):


Abans de conèixer a l'aspirant a actriu Kathy Selden, l'ídol del cinema mut Don Lockwood pensava que ho tenia tot: fama, fortuna i èxit. Però, quan la coneix, s'adona que ella és el que realment li faltava a la vida. Amb el naixement del cinema sonor, Don vol filmar musicals amb Kathy, però entre tots dos s'interposa la reina del cinema mut, Lina Lamont.





THE WIZARD OF OZ (1939):


Dorothy, que somia a viatjar "més enllà de l'arc de Sant Martí", veu el seu desig fet realitat quan un tornado se l'emporta amb el seu gosset al món d'Oz. Però l'aventura només acaba de començar: després d'ofendre a la Malvada Bruixa de l'Oest, aconsellada per la Bruixa Bona del Nord, la nena es dirigeix pel Camí Groc cap a la Ciutat Maragda, on viu el Màgic d'Oz, que pot ajudar-la a tornar a Kansas. Durant el viatge, es fa amiga de l'Espantaocells, l'Home de Llauna i el Lleó Covard. Convençuts que el Màgic els pot ajudar a ells, decideixen unir-se a Dorothy en la seva odissea fins a la Ciutat Maragda.



Per quina començaràs? :)





18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page