top of page

Propòsits per aquest 2022!

Comencem l'any 2022 amb incerteses de nou, amb motiu de la Covid. Però ja prou de donar-te tant protagonisme, Flurona, o com et vulguis dir ara! Ja t'hem posat a massa converses i el que volem és cantar ben fort Come What May i The Sow Must Go On (Moulin Rouge), pensar que tot anirà bé i que vingui el que hagi de venir, que ho afrontarem amb energia i tant positivisme com puguem.



Així que ens intentem llençar les preocupacions a l'esquena tot escoltant la banda sonora del musical Moulin Rouge, i ens posem a pensar en els propòsits que ens marquem per aquests 365 dies.


Sabies que tenir un propòsit ens fa més felices i feliços? Tenir metes ens il·lusiona i és un motor per a la ment i l'organisme, i es contagia!

Et donem alguns consells per esprémer al màxim aquest any!


- Marca't objectius reals, assumibles, com a molt tres.

Cada primer de mes, posa't una alarma al mòbil i planteja't com està anant. Estàs aconseguint-ho? En cas que no, fes accions al respecte!


- Pensa que allò excel·lent requereix esforç.

No busquis una gratificació instantània. Esforça't, treballa, motiva't i no perdis la il·lusió. Si ho aconsegueixes, la recompensa serà enorme i gaudiràs d'una gran alegria interior.


- Crea hàbits diaris i concrets que t'ajudin a aconseguir els que t'has proposat.

Escriure en un paper els teus objectius i fer un pla per assolir-ho t'ajudarà a fer que no es difuminin durant els dies.


- Involucra gent (amics i família) en els teus objectius per evitar la mandra.


- Posa't un somriure cada dia, tant en començar com en acabar el dia!

L'actitud és quasi el més important!


Tingues en compte que de vegades el GPS de la vida ens desvia i hem de recalcular la ruta, o potser de cop t'adones que ja no vols anar a la destinació marcada, o pel camí has trobat un indret on t'hi vols quedar. Reconfigura la ruta, adapta't, escolta't i no t'oblidis de posar-te bona música pel viatge!


2022, estem a punt per brillar!!!












111 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page