top of page

Setembre, el nou gener!

Agenda escolar o anual?

Durant la infantesa i l'adolescència creixem iniciant cicles escolars al mes de setembre i, després de diversos anys, el nostre cervell pot seguir programat per iniciar cicles en aquestes dates (i més si treballes segons el calendari escolar, com nosaltres!). Resultat? El setembre esdevé un llenç en blanc on tornar a escriure objectius i marcar reptes tant personals com professionals,

Les ganes d'aprendre estan al 100%, busquem cursos per adquirir noves habilitats, per conèixer gent, per crear i explorar, per dedicar-nos temps a nosaltres mateix@s.


De vegades, però, ens veiem ofegats/des pel ventall de possibilitats: M'apunto al gimnàs? Ah, no, que ja estic apuntat/da! Hi vaig aquest cop? Què vull? Què necessito?


Una cosa tenim clara: volem millorar, sentir-os bé, aconseguir algun objectiu. I si pel camí ens envoltem d'un grup afí als nostres gustos, (o gens afí, però ens enriquim de la diversitat del grup), trobem un espai per desconnectar del dia a dia i ens ho passem bé, doncs encara millor!


Així doncs, gràcies, setembre per ser un nou inici!

I·lusionem-nos amb estrenar les pàgines del nou calendari, i sigui com sigui la teva agenda, agafa el boli, que comencem el curs!


14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page