top of page

Visca les Colònies teatrals!

Updated: Apr 25

El clàssic més esperat: un cap de setmana on les arts escèniques i l'amistat són les protagonistes!



Qualsevol excusa és bona per trobar-nos i compartir allò que ens uneix: la passió per les arts escèniques! L'experiència sempre se'ns fa curta, i és que en menys d'un cap de setmana enfortim els llaços d'amistat amb els companys i companyes del grup, i a més en fem de noves, tot creant obres de teatre exprés!


Ja fa anys que les escoles Hamlet i Èxit col·laborem per enriquir-nos mútuament amb el cap de setmana teatral; d'aquesta manera l'alumnat té l'oportunitat de conèixer gent nova amb les seves mateixes inquietuts i un equip de professors que els acompanya durant el procés creatiu.


Ara i Aquí:

Un dels objectius que ens plantegem és alliberar els/les adolescents de la dependència tecnològica a que estan abocats. Per això, en arribar, i havent informat a les famílies, els proposem que ens cedeixin els telèfons mòbils durant l'estada. I quin luxe! Sense haver d'estar connectats permanentment a les xarxes, esdevenen plenament connectats al present, a la vida i als companys i companyes, descarregant-se de la pressió d'haver d'estar constantment consultant les notificacions i de "compartir" el que fan amb el món virtual.


El cap de setmana ha estat protagonitzat per les diverses dinàmiques i jocs que ens han permès conèixe'ns en un temps rècord! La finalitat? Crear una obra de teatre amb unes premisses molt concretes en menys de 24h!!

L'interludi d'El vol del borinot" ens ha inspirat per crear cinc històries diferents i molt originals que hem presentat per tancar les colònies artístiques. A més, hem xalat dels jocs de nit, la discoteca, el talent show, i ens hem sabut organitzar i responsabilitzar de mantenir la casa i l'entorn com l'hem trobat.


Molt agraïdes de seguir oferint aquesta experiència, tornem a la rutina amb piles carregades per encarar el tercer trimestre. Sens dubte, repetirem!




8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page